Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets femtende onsdag samt dermed også den syvende hverdag efter vores ti dage lange påskeferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag var min Skat på arbejdet 9:15 timer og da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en meget atypisk onsdag samt en af den slags dage, jeg håber, jeg aldrig nogensinde mere kommer til at opleve.

I morges kørte jeg sammen med min Skat, da han kørte hjemmefra en time tidligere end normalt, og jeg blev så sat af ved Poul ved lidt i 5:00 tiden. Ved cirka 6:00 tiden blev Poul og jeg hente af den Falck-transport, der skulle køre os til Rigshospitalet, hvor Poul skulle møde fastende senest klokken 7:15.

Ved 7:30 tiden blev Poul kaldt ind samt sat i gang med at skifte til hospitalstøj og ved 8:00 blev han kørt ned til operationsstuen. Til al held gik operation godt og ved 12:00 tiden var den vel overstået og Poul blev kørt til opvågning. Ved 13:30 tiden blev han kørt op på stuen og ved 20:00 tiden, efter en læge havde set til ham, tog jeg hjem.

Jeg var så heldigt, at min Skat hentede mig ved Roskilde station, for selv om jeg nok godt kunne havde haft klaret at gå de cirka to kilometer også selv om jeg var træt, så var det dejligt at bleve hentet. Da min Skat havde fået aftensmad og jeg var for træt til at være sultet, så endte det med, at da jeg lige havde talt ganske lidt i mobiltelefon med Poul, at jeg hoppede aftensmaden over samt satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.