Arkiver

Minimal oprydning


Hverdagen.

Normalt styrketræner min Skat mandag og fredag, men i går løb tiden desværre fra os og derfor nåede han ikke at komme til træning og vi blev derfor enige om, at så træner han her til formiddag, før vi går i gang med fortsættelse af oprydningen samt sorteringen af vores kælderrums indhold.

Min Skat var lige cyklet til træning, da jeg modtog en sms fra Solsikkens Sang, da hun gerne ville have at vide, hvordan det passer med mine planer for denne lørdag, hvis hun og hendes mor smutter rundt om mig i løbet af eftermiddagen for at hente de to poser med materialer til taskefletning, jeg har samlet til hende i løbet af de sidste tre måneders tid.

Jeg skrev til hende, at det passer helt fint med mine planer for i dag bort set fra, at jeg ikke kan garantere, at vi er hjemme, når I kommer og derfor vil jeg stille de to poser med materialer til taskefletning, jeg har samlet til dig, foran vores hoveddør.

Det meget korte af det meget lange er, at jeg efterfølgende kom i tanke om, at Solsikken Sang har fortalt mig, at hun nogle gang har en stand på et loppemarked og derfor ringede jeg til hende for at høre, om hun var interesseret i blandt andet to porcelænskander samt otte porcelæns skåle, vi havde i overskud, hvilket hun gerne ville, og så var det, at jeg lige kom i tanke om, at der nok også var et par tre andre ting i vores køkken, vi gerne ville af med og derefter samlede jeg det hele i en papkasse, der blev sat foran vores hoveddør …

2012/07/21/001.jpg

… hvor den har selvskab af de to poser med materialer til taskefletning. Så nu håber jeg, at Solsikken Sang kan bruge bare lidt af det.