Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Ænder.

Selv om klokken kun lige akkurat har passet 21:00, så er både min Skat og jeg så trætte, at vi er lige klar til at gå i seng.

I dag nåede vi desværre ikke at forsætte med oprydningen og sorteringen af vores kælderrums indhold, men til gengæld nåede vi at få kørt den første vognfuld affald ud til Kara, vi nåede også at handle ind på hjemvejen, hvor jeg jo både kom til at foretage årets 27. ups samt udvide min "lille" andesamling med fem kulørte gummi badeællinger.

I løbet af eftermiddagen nåede min Skat at træne og jeg nåede at gå en lille tur, hvor jeg blandt andet kom til at foretaget årets 28. ups samt gå hjemad via Roskilderingen.

Da min Skat kom hjem fra træning, gik han i gang med at tilberede vores middagsmad samtidigt med jeg nåede at vande alle vores efterhånden langt fra små plantepusser ude på altanen samt dække spisebordet, så vi kunne side ved det, imens vi nød aftens menu, hvorefter vi lige aflivede den medfølgende opvask, før vi satte os foran hver sin computer og nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, hvorefter jeg vil gå i seng.