Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Igen i dag brugte vi begge to morgen på at aflive en god lille håndfuld af diverse lidt mere hyggelige af alle vores alt for mange meget forskellige små hængepartier, hvorefter vi blev enige om, at når sommervejret for en meget sjælden gangs skyld viser sig fra sin skønneste side af, så skal dagen bruges på at få en god en på opleveren udendørs.

Så da jeg havde hængt dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, jeg havde vandet alle vores efterhånden ikke helt små plantepusser ude på altanen samt jeg havde åbnet nogle af altanes vindue, så de små plantepusser kunne få masser af frisk luft, pakkede vi hver sin rygsæk med lidt proviant i både fast og flydende form samt nyopladet batterier og tomme hukommelseskort til vores kameraer, hvorefter vi kørte til Zoologisk Have på Frederiksberg, hvor vi hyggede os i lidt over fem timers tid med at se, opleve, nyde samt især fotografere langt de fleste af dyrene og vi kom også lige til at udvide min "lille" samling af ænder.

Hjemturen tog lidt længere tid en beregnet, for der var en lang rigtigt lang meget langsom kørende kø fra lidt før Høje Tåstrup til Roskilde. Da vi kom hjem, tilberedte min Skat vores aftensmad samtidigt med jeg nåede at stryge dagens eneste maskinfuld nyvasket tøj samt putte det på plads, før jeg vandede alle vores efterhånden langt fra helt små plantepusser ude på altanen, hvorefter jeg dækkede spisebordet.

Lige så snart vi havde nydt aftens menu, gik vi hjemmefra og denne gang var kursen sat mod Roskildes centrum nærmere bestemt Lovise Kilde i Folkeparken, hvorfra aftens byvandring startede ved 19:00 tiden og den sluttede to små timers tid senere ved Sankt Hans Kilde, hvorfra vi gik hjemad via Roskilderingen.

Lige nu hygger vi os begge to foran hver sin computer og nu vil jeg slutte mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme i gang med at aflive dagens samlede opvask, så den ikke kommer til at stå over til morgen.