Arkiver

En ekstra fødselsdagsgave


Hverdagen.

Poul og jeg nåede at få små to timers tid sammen, før min Skat hentede mig, for han kører jo næsten lige forbi Pouls lejlighed, når han kører hjem fra arbejdet og der tager ham under fem minutter at hente mig hos Poul, så derfor kan vi jo lige så godt følges ad hjem, når jeg besøger Poul. Bilen bruger jo den samme mængde benzin på at køre turen uanset om der er en eller to i den og jeg spare pengene, der ellers skulle være blevet brugt til at betale for hjemturen med de offentlige transportmidler samtidigt med min Skat og jeg på denne måde fik lidt mere tid sammen i dag. For øvrigt så tager turen i bil cirka en halv time og med offentlige transportmidler tager turen cirka to timer.

Min Skat og jeg blev enige om, at når nu vi fulgtes ad hjem, så kunne vi jo lige så godt handle ind på hjemvejen, så vi ikke behøver at skulle bruge tid på at handle ind på lørdag, så derfor parkerede vi bilen på den store parkeringsplads ved Røde Port og så gik vi ind til Roskildes centrum, hvor første stop var Stasig Uhrlager.

Min Skat havde jo lovet mig et nyt armbåndsur i fødselsdagsgave, da mit armbåndsur er gået i stykker som i kan altså ikke mere, da det er slidt helt op, men det er der vel egentlig heller ikke noget at sige til, for jeg fik det, da jeg fyldte tyve år, hvilket skyldes, at det armbåndsur, jeg fik, da jeg fyldt syv år, på det tidspunkt bare ikke kunne mere.

Det tog mig under fem minutter at finde det armbåndsur …

2012/03/21/301.jpg

… jeg syntes allerbedst om og jeg ved allerede nu, at det kommer til at side på min venstre arm lige ind til, det er slidt helt op.

🙂

Min Skat og jeg handlede lige ind hos Netto, før vi gik tilbage til bilen, hvorefter vi kørte hjem samt satte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.