Arkiver

Begavet


Hverdagen, Ænder.

Det er ved at være længe siden, Heidi og jeg sidste har sets, og det er ved at være rigtigt længe siden, vi sidste har haft mulighed for at bruge det meste af en dag på at hygge os sammen, så derfor har Heidi taget en fridag i dag, som vi så har afsat til fælles hygge.

Heidi ankom ved cirka 7:30 tiden i morges og da hun ikke have nået at spise morgenmad, før hun tog hjemmefra, startede hun besøget med at nyde en kop varm kaffe samt et par skrive majsbrød med ost samtidigt med jeg klarede udpakningen af de tre gaver, hun havde med til mig.

Den allerførste af disse tre pakker indholdte en meget flot venetiansk inspireret maske, Heidi selv har fremstillet, og jeg ved udemærket godt, at hun har brugt mange endda rigtigt mange timer på at fremstille den til mig, så derfor tillod jeg mig også at sige: "Jeg synes, den er rigtigt flot, men jeg ved, at vi desværre ikke har nogen sted, hvor der er plads til, at den kan hænge, og jeg synes, det er synd, at et så flot og stort stykke arbejde bare skal forblive gemt væk i en eller anden kasse ude hos Shurgard, så derfor vil jeg ikke tage den fra dig". Jeg håber, at Heidi ikke blev skuffet, men jeg synes ikke, at jeg vil tage imod den, når jeg ved, at den på grund af pladsmangel i vores lille lejlighed nok aldrig vil komme op at hænge.

Før jeg fik lov til at åbne de to sidste af de tre pakker, der egentlig var påskegaver og som jo derfor nok ikke skulle have været åbnet i dag, gav Heidi mig denne bog …

2012/03/12/001.jpg

… Sara Blædel: "De glemte piger" … for hun har desværre fået den både i fødselsdagsgave samt julegave og endnu mere desværre så var inden af bøgerne udstyret med et byttemærke, så de kunne byttes, så i stedet for at give mig den i fødselsdags- eller julegave, hvilket hun sangens kunne havde haft gjort, valgte hun at give mig den helt uden grund, hvilket jeg selvfølgelig er glad for.

Den ene af mine to påskegaver indeholdt dette skønne stykke trykte bomuldsstof med ænder …

2012/03/12/002.jpg

… og selv om det kun måler 54,50 centimeter på begge ledder, så har jeg allerede indtil flere gode ideer med hensyn til hvad, jeg kan bruge det til.

Den anden af mine to påskegaver indeholdte otte små halve plastik æggeskaller med fyld i form af diverse små dyr, hvoraf de fire kan ses her …

2012/03/12/003.jpg

… og pudsigt nok så har jeg lige selv købt nøjagtigt de samme æg bare i hvidt.

Nu synes jeg, at jeg allerede var blevet begavet noget så rigeligt, men det synes Heidi tilsyneladende ikke, for hun havde også lige fem meget spændende fødselsdagsgaver …

2012/03/12/004.jpg

… med til mig. Jeg har på fornemmelsen, at den største af dem indeholder et tegneseriealbum samt at de tre midterste gaver indeholder en bog, men så er det helt store spørgsmål jo så … hvilke ?

Heidi tak for besøget samt de for dejlige gaver, som jeg virkeligt blev meget glade for.