Arkiver

Dejligt indhold


Hverdagen, Ænder.

Heidi og jeg havde aftalt, at vi skulle prøve på, om vi kunne nå at se hinanden i løbet af den sidste uge af hendes fire uger lange sommerferie og da i dag var den så absolutte allersidste chance, vi havde for at få det til at lykkes, så satte Brian hende af hos mig ved 7:30 tiden i morges.

Vi har efter min mening haft en rigtigt dejlig dag sammen og for en sjælden gangs skyld så har vi virkelige haft tid nok til, at vi kunne nå at foretager os bare nogle ganske få af de mange ting sammen, vi havde lyst til, hvilket var enormt dejligt.

🙂

Heidi havde en dejligt lille gave eller rettere to af slagsen …

2011/07/28/101.jpg

… med til mig og hun har for øvrigt selv fremstillet de to fine gaveposer. Den ene af dem indeholdte denne søde flyvende plys and …

2011/07/28/102.jpg

… set nede fra samt oppe fra …

2011/07/28/103.jpg

… der er fra det amerikanske firma Wild Republic, som hun havde fundet på en tankstation i Tyskland, og den anden af dem indeholdte dels disse to små søde glasænder …

2011/07/28/104.jpg

… hun stødte på et eller andet sted i Italien samt dels disse ti små søde nøgler tyndt acrylgarn …

2011/07/28/105.jpg

… hun har købt hos Panduro Hobby. Hvad jeg skal bruge de ti små nøgler acrylgran tid, havde hun ingen som helst form for ide om, men hun synes, at de er så søde, så dem skulle jeg altså bare have og indtil videre tror jeg nu nok, at de ti små nøgler tyndt acrylgarn vil komme til at ligge til hygge samt pynt i en lille kurv, for søde det er de altså.