Arkiver

Tre små badeænder og en lille søhest


Hverdagen, Ænder.

I lørdags hentede min Skat og jeg blandt andet to godt fyldte flyttekasser ude hos Shurgard, og om aften nåede jeg ikke kun at tømme dem, for jeg nåede også at rydde op samt sortere i deres indhold, hvilket resulterede i, at det meste af det kunne kommer videre altså blive givet væk.

Det mester af det, der ikke længere skal gemmes, befinder sig nu i den ene af de to omtalte flyttekasser, imens det venter på, at Wivi skal hente det, så det kan blive givet til hendes lokale genbrugsbutik og nogle ganske få ting, af det, der ikke længere skal gemmes, befinder sig nu i en stor hvid plastikpose, imens det venter på, jeg når rundt om min Skats tante med det, da det er noget, hun meget gerne vil have.

Så da jeg havde hængt dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet i stuen og jeg havde lukket for varmen i hele lejligheden samt jeg havde sat vinduet i badeværelset og vinduet i køkkenet i udluftningsposition, gik jeg hjemmefra. Da jeg ved siden af den store hvide plastikpose med diverse forskellige ting også havde den største af de tre troldegrene, jeg fik af min veninde i Rønnebærparken sidste forår, så udlod jeg at tage andet med mig, da jeg gik hjemmefra, og derfor var jeg ikke rundt om nogle af containerne i mit lokalområde.

Min Skats tante kunne bruge alt det, jeg havde med til hende, og hun var især begejstret for troldegrenen, da var meget større, end hun havde håbet på.

Min Skats tante havde for øvrigt ikke mindre end tre små badeænder …

2012/03/07/101.jpg

… samt en lille søhest …

2012/03/07/102.jpg

… til mig. Dem havde hun og hendes for længst voksne, men dog stadigvæk hjemmeboede datter fundet hos en af lopperene på Stændertorvet i lørdags og selv om de begge to godt ved, at jeg ikke samler på søheste, så nænte de altså ikke at skille de små vandglade venner ad.