Arkiver

Årets 38. ups !


Hverdagen.

Både min Skat og jeg føler, at vi har flade batterier i dag, så det bliver desværre nok ikke ret meget, vi får taget os sammen til at gøre i løbet af denne weekend, men så kan vi jo altid trøste med, at vi dog trods alt nåede at handle ind i formiddags.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, imens min Skat hentede vores lille bil over i garagen, derefter kørte vi til Netto på Holbækvej, hvor vi fik handlet ind og jeg kom til at foretage årets 38. ups i form af et nøgle sart lyseblåt Hørgarn …

2011/11/19/201.jpg

… ( 15% hør og 85% rayon ) med en løbelængde på 210 meter per 50 gram, der var sat ned fra 15,00 kronr til en rund femmer. Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad jeg vil fremstille af det, men måske bliver det til et sæt tøj til Mikkeline eller Nutte.

På hjemvejen kørte vi lige rundt om Aldi på Søndre Ringvej, så nu har vi handlet så meget ind, at vi kan vente med at handle ind til på onsdag, hvor vi så kan gøre det samtidigt med vi henter vores lille bil på vores faste værksted efter den har været til et årlige serviceeftersyn.