Arkiver

Julebroderiblad fra England 2011


Hverdagen.

Den 28. august i år bestilte jeg tre blade fra England, da jeg endnu ikke havde set noget til bare et eneste af de tre omtalte blade og da forlaget heller ikke havde hævet penge for dem på min bankkonto, skrev jeg en e-mail til forlaget den 26. september i år for at få at vide, om et eller andet var gået galt med hensyn til min ordreafgivelse.

Den 29. september i år modtog jeg en e-mail fra forlaget, hvori der stod, at de havde modtaget min ordre, men at de af en eller anden for mig ukendt årsag bare aldrig havde fået den ført ud i livet samt at de ville skynde sig at gøre det og den 4. oktober i år hævede de så pengene for de tre blade på min bankkonto.

I tirsdags modtog jeg særudgivelsen med hæklede ideer inklusiv en plastik hæklenål nummer 4,0 samt den ene særudgivelse med julerelaterede broderiideer inklusiv et brodeikit til et lille billede med en Somebunny og i dag kom så endeligt langt om længe det ekstra julebroderiblad inklusiv diverse medfølgende gratist gaver

2011/10/25/201.jpg

… som The World of Cross Stitching har sendt på gade i forbindelse med den meget nær forestående højtid.

Jeg købte det tilsvarende julesærnummer både sidste år, forrige år samt i 2008, hvor det var første gang, det udkom, og lige som de tre foregående år medfølger der et stort mønster til et motiv, der kan broderes på en stor gavesok samt en pose med diverse materialer til at udfører en del af bladets modeller.

Faktisk medfølger der ikke mindre end …
1 stykke 14-tråds aida-broderistof ( 28 x 28 centimeter )
13 forskellige duk broderigarn ( med tilsammens 100 meter )
3 filtrammer ( 1 grøn klokke, 1 blå sok og 1 rød stjerne )
5 forskellige stykker dekorations bånd
6 kulørte kort ( 2 grønne, 2 røde og 2 turkis )
6 hvide kuverter til at sende kortene i, når de er broderet
10 selvklæbende stickers til at pynte kuverterne med samt
1 broderinål.

Hele herligheden – altså både bladet, broderimønstret samt alt det andet – koster kun 7,99 engelske pund eller cirka 100,00 danske kroner, og det er helt bestemt billigt, hvis man sammenligner med, hvad den slags ting ellers koster her i landet.