Arkiver

Årets 28. ups !


Hverdagen.

Min Skat og jeg gik hjemmefra ved 8:10 tiden og min Skat bar poserne med rodberiget jord samt plantedele hen til garagen, hvorefter han puttede dem i vores lille bils bagagerum, imens jeg gik rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte diverse lokalaviser samt reklamer i den opstillede container til papir samt skraldespanden i en af de fires opstillede containere til dagrenovation. Derefter kørte vi rundt om vores under-underbos kolonihave, hvor vi anbragte poserne med rodberiget jord samt plantedele, før vi kørte ud til Fysiocenter Roskilde.

For på grund af sin forstuvede højre ankel havde min Skat en tid hos en fysioterapeut klokken 8:30 i dag og da to nu en gang hører samt spørger bedre end en, så tog jeg med ham derud. Vi fik at vide, at lige bort set fra min Skat ikke skulle have løbet et E-løb på en forstuvet ankel, så har vi efterfølgende passet samt plejet den godt og så fik vi lige et par små fif til, hvordan vi kan forsætte pasningen samt plejen af den samtidigt med vi kan hjælpe den med at blive hurtigere rask.

Da min Skat havde overstået dagens besøg hos en fysioterapeut, blev han hos Fysiocenter Roskilde, så han kunne foretage sin normale eller retter en reduceret udgave af sin styrketræning og imens han gjorde det, handlede jeg så lidt ind.

Jeg startede med at gå hen til busstoppestedet, men da der var cirka 18 minutter til den næste bus ville ankomme, blev jeg enige med mig selv om, at jeg i stedet for at være passiv, ville jeg være aktiv og derfor så gik jeg ud til Stof & Stil, hvor jeg kom til at købe dette her …

2011/10/17/001.jpg

… der er … fem symaskinenål i størrelse 80, de kostede 16,95 kroner. Et mønsterark til to forskellige græskar i to forskellige størrelse, det kostede 19,95 kroner. En meter orange bomuldslærred, den kostede 29,95 kroner. En halv meter sort filt, den kostede 19,98 kroner samt en monteringspude, der måler 40,00 gang 80,00 centimeter, den kostede 34,95 kroner.

Der er dog ikke tale om en ups, for jeg nøjes med at købe de ting, jeg havde skrevet på min huskeseddel eller rettere jeg fik ikke en gang købt alle de ting, der stod på min huskeseddel, for butikken have ingen flamingo-æg i den størrelse, jeg skulle bruge.

Hvis ikke der kun havde været cirka tre minutters tid til, bussen ville ankomme, var jeg gået fra Stof & Stil til Silvan, men nu var jeg doven og derfor så tog jeg bussen det lille stykke vej. Jeg stod af ved Silvan og derefter besøgte jeg Silvan, så jeg lige kunne købe de små sorte Provence plastik urtepotter med tilhørende underskåle, vi skal bruge til de sidste af de af vores potteplanter, der skal pottes om og derefter gik jeg hen til Fysiocenter Roskildes parkeringsplads, hvor jeg mødte min Skat, der lige var blevet færdige med at træne.

På vej hjemad kørte vi rundt om Ro´s Torv, så vi lige kunne nå at handle lidt ind hos Føtex og da vi havde sat alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt vi havde nydt vores frokost og min Skat havde siddet med en ispose om sin forstuvede højre ankel, blev vi enige om, at vi ville udfordre hans forstuvede høje ankel og min svage højre ankel samt ømme højre hæl med en hyggelig gåtur i de skønne landskaber i Sagnlandet Lejre, men det kommer der meget mere om i de næste tre indlæg.