Arkiver

Små egern


Hverdagen.

I dag tager min Skat og jeg den lidt med ro, hvilket ikke vil sige, at vi slapper af, men derimod at vi løser opgaverne i lige præcist den rækkefølge samt det tempo, vi har lyst til at gøre dem i.

Efter vi havde nydt vores frokost, fik jeg lyst til at udfordre min svage højre ankel samt ømme høje hæl, der nu har fået selvskab af en øm venstre fod, med at gå en lille tur i vores lokalområde og da Føtex i denne uge har et supergodt tilbud på 2.500 gram kyllingebrystfilletter for 159,00 korner, så var det jo meget passende at bruge gåturen til at købe en sådant pakke.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores blok, så jeg lige kunne puttet diverse lokalaviser og reklamer i den opstillede container til papir samt skraldespanden i en af de fires opstillede containere til dagrenovation, hvorefter jeg gik over til vores garage, hvor jeg anbragt nogle få småting, der skal med til Kara, næste gang vi kører derud, hvorefter jeg gik ud til Ro´s Torv.

Desværre viste det sig, at Føtex på Ro´s Torv ikke havde flere pakker med 2.500 gram kyllingebrystfilletter for 159,00 kroner og derfor så forsatte jeg ind til Føtex i Roskilde Stations Center, hvor personalet endeligt langt om længe så småt var begyndt at putte nogle af de mere julerelaterede varer frem på hylderne. Så i stedet for kun at bruge 159,00 kroner, kom jeg til at bruge 204,00 korner, da det endte med, jeg kom til at købe dette dejlige trekløver …

2011/10/15/001.jpg

… der kostede 15,00 kroner per styk. Jeg vil dog ikke bruge dem som julepynt, men derimod vil de helt sikkert komme til at få en fast plads i de fremtidige efterårs- samt Halloween-landskaber.