Arkiver

Frokost


Hverdagen.

Da min Skat havde set kvalifikationen til Formel 1 løbet i morgen, blev vi enige om, at vi også i denne uge ville ændre lidt på de allerede lagte planer og derfor så droppede vi at køre ud til Shurgard med de i alt 26 poser, der indeholder alle de advent-, fødselsdags-, jule- samt kalendergaver, jeg har nået at pakke ind i løbet af sidste samt indeværende uge og så nøjes vi med at få handlet ind.

Vi gik hjemmefra ved 9:00 tiden og imens min Skat gik hen til vores garage for at køre vores lille bil ud af dem, gik jeg rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i en af de fire opstillede containere til dagrenovation samt diverse lokalaviser og reklamer, der kom i går, i den opstillede container til papir.

Vi startede med at køre ud til Ro´s Torv, hvor vi handlede ind hos Føtex, hvorefter vi kørte ud til Netto på Københavnsvej, hvor vi blandt andet skulle købe cornflakes, hvilket vi huskede hinanden på, da vi gik ind af butikkens dør. Derefter kørte vi hjem samt puttede alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads i fællesskab og imens vi gjorde det, opdagede vi, at vi havde glemt at købe cornflakes.

🙁

Det tog os lidt under en times tid både at handle ind samt sætte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads og da det stadigvæk regnede samt var koldt, blev vi enige om at vente med at tage afsked med de sidste af årets plantepusser ude på altanen og derfor så satte vi os foran hver sin computer.

Ved 12:00 tiden synes min Skat, at vi skulle forkælelse og derfor så gik han i gang med at tilberede vores frokost …

2011/10/08/101.jpg

… æggekage ala Peter, der er pyntet med lidt ketchup, tomater samt nogle skriver rugbrød.