Arkiver

To meget forskellige ænder


Hverdagen, Ænder.

Jeg vil meget gerne gå en lille tur i mit lokalområde hvert dag, dels fordi jeg holder meget af at gå, dels fordi jeg nyder at komme udendørs, hvor jeg kan nyde samt opleve hvordan omgivelserne skifter udsenede i takt med årstiderne og dels fordi det stort set er den eneste form for motion altså lige bort set fra løb, jeg dyrker.

Den daglige gåtur behøver ikke at være lang, bare sådant cirka fire, fem, seks kilometer er nok til, jeg føler, jeg har fået rørt mig bare lidt den pågældende dag og jeg har intet imod både at gå en tur om formiddagen samt om eftermiddagen, hvis jeg har mulighed for at gøre det.

I dag gik jeg hjemmefra lige efter, jeg havde hængt dagens anden samt sidste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, og jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i en af de fire opstillede containere til dagrenovation. Derefter gik jeg over til vores garage med nogle få småting, der skal med til Kara, næste gang vi kører derud, og indtil da ligger de bedre i vores garage end på vores køkkenbord.

Derefter gik jeg langs med vores blok samt ad stamvejen, før jeg krydsede Astersvej og så forsatte jeg ad stien hen til skoven. Jeg fulgte stien et lille stykke igennem skoven, før jeg forsatte igennem kolonihaveområdet for at komme hen til Østre Ringvej, derfra gik jeg ad Bymarken samt Dommervænget hen til Super Spar, hvor jeg hentede det nyeste nummer at deres gratis blad Kulør, før jeg gik via stien hen til Københavnsvej, hvor jeg besøgte Netto.

Der stod godt nok nogle forskellige ting på min lille huskeseddel, men denne plyssede størrelse …

2011/10/07/201.jpg

… var altså ikke imellem dem, så hvordan den sådant lige pludseligt havnede i min indkøbskurv, har jeg stort set ikke ide om … nå … den tror I ikke på ?

Jeg synes, den er dejlig både tilpas blød samt sød og da den så kun kostede 39,00 kroner, valgte jeg at give den en nyt kærligt hjem hos min Skat og mig, hvor stort set alle former for ænder altid er langt mere end velkommen.

Det endte dog med, at jeg kom til at købe en and mere, for denne lysende størrelse …

2011/10/07/202.jpg

… kunne jeg simpelthen bare ikke stå for og da den så til al held ikke kostede mere end 99,00 kroner, hvilket jeg synes, jeg havde råd til at solde for, så kom jeg til købe den.

Da jeg forlod Netto, forsatte jeg ad Københavnsvej hen til Ro´s Torv, hvor jeg besøgte Tiger, der heller ikke i dag havde den vare, jeg var på jagt efter, så enten er den allerede udsolgt elle også så har de bare aldrig fået den hjem, selv om den var med i den nyhedsmail, jeg fik fra dem i fredags.

Derefter gik jeg hjem samt satte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg smurte min frokost, som jeg for øvrigt har nået at spise samtidigt med jeg skrev dette lille indlæg på min blog.