Arkiver

Årets 26. ups !


Hverdagen.

Selv om der stadigvæk er lidt over to en halv måned ( 80 dage ) til juleaften, så jeg allerede ved at være næsten færdige med indkøbet samt indpakningen af diverse af de advents-, fødselsdags-, jule- samt kalendergaver, min Skat og jeg skal give væk i år.

Så nu er jeg så småt begyndt at tænke i retning af diverse fødselsdags- og julegaver, vi skal give væk næste år og da den første af dem, vi er på fødselsdagsgave med, har fødselsdag allerede i slutningen af januar måned, og jeg kun mangler at købe de sidste to små ting dertil samtidigt med jeg har fået nogle ideer til diverse hjemmefremstillede gaver, hvortil jeg manglede bomuldsgarn i de helt rigtigt farver, så blev jeg enige med mig selv om, at så sørger jeg for købe de få ting i dag, så jeg kan komme lidt videre med gavefremstillingen samt gaveindpakningen.

Jeg friste næsten til at skrive, at som sædvanligt så startede jeg med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i en af de fire opstillede containere til dagrenovation, før jeg puttet pap i den dertil opstillede container på stamvejen, før jeg forsatte af Køgevej ind til Roskildes Station, hvorfra jeg tog bus linie 123 til Stof & Stil.

I virkeligheden er der slet ikke tale om en ups, for allerede inden jeg tog hjemmefra, havde jeg besluttet, hvad der skulle købes hos Stof & Stil i dag, hvilket jeg så også holdt mig til. Så bort set fra noget, der skal bruges som fødselsdagsgave til Heidi, så undlod jeg at lade mig friske og derfor så nøjes jeg med kun at købe dette her …

2011/10/05/001.jpg

… der er følgende …

10 nøgler brunt ( farve nummer 37 ) Cotton ( 100% bomuld ), der kostede 12,00 kroner per nøgle,
5 nøgler lysebrunt ( farve nummer 38 ) Cotton ( 100% bomuld ), der kostede 12,00 kroner per nøgle,
2 nøgler grønt ( farve nummer 27 ) Cotton ( 100% bomuld ), der kostede 12,00 kroner per nøgle,
3 nøgler lyserødt ( farve nummer 88 ) Cotton ( 100% bomuld ), der kostede 12,00 kroner per nøgle,
10 gule plastik knapper ( 1,50 centimeter i diameter), der er formet som rose, der kostede 1,00 krone per styk samt tre små flamingo æbler, der kostede 6,95 kroner per styk.

Jeg var også på jagt efter nogle små lyserøde knapper med kun to huller, men det kunne butikken desværre ikke hjælpe mig, så nu har jeg en rigtigt god samt brugbar undskyldning for, at jeg i den nærmeste fremtid skal besøge en Stof 2000 butik.