Arkiver

Vores lille åndehul


Hverdagen, Ænder.

Min Skat og jeg havde håbet på, at vejret i dag ville vise sig fra sin pæne side af med en sol, der skinner fra en høj klar skyfri himmel samt en udendørstemperatur, der ligger på den rigtige side ( læs: den varme side ) af de tyve plus grader, for så ville vi være taget en tur til Købehavn, hvor vi ville være gået på fotojagt efter nogle flere af de 103 udstille elefant fra Elefant Parade Copenhagen 2011.

Nu er det jo langt fra første gang, at jeg så blot kan konstatere, at planlægning simpelthen bare ikke er den tid være, man bruger på det, for der kommer som udgangspunkt altid et eller andet, der gør, at man bliver nødt til at ændre på det planlagte, og det er også tilfældet med i dag. For godt nok har jeg det langt bedre i dag, end jeg havde det i går, men jeg er desværre ikke frisk nok til, at vi kan gå rundt i nogle timer, imens vi hygge os med at finde samt fotografere de udstillede elefant i København. Så derfor måtte vi droppe den ide.

🙁

I stedet for endte det så med, at vi kørte en tur til Netto på Københavnsvej, hvor vi fik handlet ind til den næste lille uges tid, før vi kørte til Harald Nyborg, hvor vi blandet andet fik købt en flise- og hulskærer, der var på tilbud. Da vi kom hjem, puttede vi lige de af de nyindkøbte varer, der skulle i køleskabet eller i fryseren på plads, og derefter tog vi de fire pose med plantedele samt jord, der lå på køkkengulvet, og de fem poser med plantedele samt jord, der lå i garagen, hvorefter vi gik over til vores under-underbos kolonihave med dem. For vi har lovet ham, at han må få det i stedet for at vi køre det ud til Kara.

For os gør det jo næsten ingen forskel, men hvis vores under-underbo kan få glæde af det i sin kolonihave, vil vi da meget hellere bære den slags over til ham i stedet for at køre det til Kara.

🙂

Bagefter gik vi en tur over til dammen …

2011/07/30/001.jpg

… der jo i den grad er vores lille åndehul, det sted vi søger hen, når vi trænger til lidt fred samt vi har lyst til måske at komme til at hilse på nogle af "vores" ænder …

2011/07/30/002.jpg

… der lige så snart, de fik øje på os eller rettere på de to endestykker af et majsbrød, vi havde med, fik meget travlt med at komme op af vandet samt hen til os. Det så da også ud til, at de …

2011/07/30/003.jpg

… var godt sultne i dag, men da de også er ungfugle …

2011/07/30/004.jpg

… har de måske heller ikke endnu helt fundet ud af, hvordan de selv kan samt skal finde føde.

😉

Da vi havde hygget os lidt med at nyde dammen samt de spisende ænder, gik vi lige rundt om Fakta i Østervangs centret, hvor vi handlede lidt ind, før vi gik hjemad igen.