Arkiver

En af den slags dage


Hverdagen.

Igen i dag har jeg så desværre haft en af den der slags dumme dage, hvor jeg blot kan konstatere, at planlægning simpelthen ikke er den tid vær, man bruge på det. Det var nu ikke lige frem fordi, jeg havde lagt de helt store samt vilde planer for i dag, for jeg havde kun sat mig for, at dagen skulle burges på at vaske og stryge en maskinfuld ( cirka tyve stykker ) tøj, handle ind hos Netto enten i Algade, på Holbækvej eller på Københavnsvej, aflive dagens samlede opvask samt vande alle vores efterhånden alt andet end små plantepusser ude på altanen og resten af tiden skulle bruges på lidt blogskrivning, men sådant kom det så bare ikke lige til at gå.

Da jeg stod op i morges, havde jeg det dårligt med synsforstyrrelser, svimmelhed, spændinger i hovedet samt en skruetvinge, der blev spændt mere og mere, bag mit højre øje, og så var stilen lige som lagt.

Ved 6:30 tiden satte jeg vores minutur i gang med en time, hvorefter jeg lagde mig på den ene af vores to sofaer, selvfølgelig havde jeg ligget bedre i min seng, men nu var det jo ikke meningen, at jeg skulle ligge mere end maximalt en times tid. Jeg hørte godt nok et minutur ringe et eller andet sted meget langt væk, men jeg vågnende først, da min mobiltelefon, da lå på sofabordet ved side af mig, ringede ved 10:30, det var Wivi og vi talte sammen i nogle ganske få minutter, hvorefter jeg lagde mig igen.

Næste gang, jeg var oppe til overfladen, var ved 12:15 tiden, da min mobiltelefon igen ringede, denne gang var det Poul og da vi havde talte sammen i nogle ganske få minutter, blev jeg enig med mig selv om, at nu var det blevet for sent at sætte vaskemaskinen i gang, hvorefter jeg lagde mig igen.

Jeg vågnede ved 14:45, da min Skat kom hjem fra arbejdet, han konstaterede meget hurtigt: "At du skal nok ikke ud at løbe i dag", hvorefter han skiftede til løbetøj samt løb. Jeg hørte lige, at han kom hjem efter dagens løbetur, men jeg vågnede først for alvor, da han ved cirka 19:30 tiden spurgte mig: "Hvad har du fået til frokost i dag og hvad skal vi havde til middag i aften ?", hvorefter han gik i gang med finde et eller andet i vores fryser, der kunne spise.

Nu har min Skat og jeg lige aflivet dagens samlet opvask og på trods af, at jeg stort set har sovet hele dagen væk, vil jeg nu gå i seng for hold da lige helt op, hvor jeg tror, en god lang nats søvn vil have en gavnlig indvirkning på mig.