Arkiver

Jeg venter …


Hverdagen.

… for i dag imellem klokken 10:00 og klokken 12:00 skal der komme en glarmester, der skal udskifte ruden i vinduet i vores arbejdsværelse, der jo gik i stykker, før det nye vindue blev leveret samt monteret.

Jeg er slet ikke god til at vente, for det betyder jo, at jeg skal være hjem i det aftalte tidsrum samt at det er begrænset, hvad jeg kan gå i gang med, imens jeg venter på glarmesteren. Så lige nu er jeg ved at være nået dertil, hvor jeg synes, at nu må vedkommen altså meget gerne meget snart dukke op, så ruden kan blive udskiftet.

På den anden side jo senere glarmesteren kommer jo større er sandsynligheden for, at vejret er klaret op samt at regnen er stillet af, for det er jo heller ikke hverken spændende, sjovt eller på andre måde noget positivt at mangle en rude i et vindue på en dag, hvor regnen mere eller mindre står ned i tykke torve og det er mere end rigeligt, at det regner inde ude på vores altan, vi behøver ikke også at komme til at opleve den slags i vores arbejdsværelse.