Arkiver

Jeg er her stadigvæk …


Hverdagen.

… selv om det godt nok ikke er ret meget, for rent faktisk er det utroligt lidt, jeg har nået at skrive på min blog i løbet af de sidste fire ugers tid. Det skyldes, at jeg fredag den 17. juni 2011 brugte det meste af dagen på at klare så mange som over hovedet taget muligt af alle de sidste mange meget forskellige praktiske opgaver, der lige skulle være klaret, før min skat og jeg tog hul på vores fire uge lange sommerferie, der jo startede med, at vi tog til Nordjylland i en uges tid.

De næste otte dages tid havde jeg godt nok adgang til internettet og dermed også mulighed for at skrive på min blog via den bærebarcomputer samt mobilt bredbånd, der kørte ufatteligt langsomt samtidigt med jeg ikke kan upload billeder via den bærebarcomputer, så jeg var nødt til at skrive mine indlæg som ren tekst i et dokument og så kopiere dem over på bloggen, hvilket så også gav problemer på grund af det ufattelige langsomme bredbånd, så dermed blev det kun lige om morgen, jeg havde tålmodighed nok til at skrive et lille indlæg på min blog.

Så kom vi hjem fra Nordjylland og jeg glædede mig til, at jeg igen kunne komme til at skrive på min blog flere gange om dagen – altså hver gang jeg holdt en lille pause i løbet af dagen – samt at jeg igen kunne komme til at upload billeder, men sådant mente min computer så bare ikke, at det skulle være, for den gik ned som i jeg vil slet ikke noget som helst mere !

Så de sidste to ugers tid har jeg kun kunne skrive billedeløse indlæg via den bærebarcomputer, hvilket så vil sige, at den mulighed har jeg så heller ikke haft siden søndag eftermiddag i sidste uge og til i går aftes lige før, vi gik i seng, for på en eller anden måde var det lykkes for os, at få den bærebarcomputer stillet bag alle de mange ting, vi var nødt til at flytte for at håndværkerne kunne komme til at udskifte vores vinduer samt altandøre og et forsøg fra min side af på få fat i den bærebarcomputer resulterede i et lille stunt samt et stort "fint" kulørt mærke på ryggen lige over hoften.

En ny computer er blevet bestilt og den ankom i tirsdag, den var sørme heller ikke mere end lige kommet ind af vores hoveddør, før min Skat gik i gang med at samle den, så han kunne komme til at installere alle de programmer, jeg bruger dagligt eller jeg bruger stort set dagligt, på den, men så er der jo lige alle de andre mange meget forskellige ting så som for eksempel databaser, fotografier, regneark og tekstark, der stadigvæk befinder sig på den døde computers to harddiske, dem skal vi jo også lige have overført til den nye computer, før jeg igen kan sige, at jeg har en bare nogenlunde brugbar computer.

Så jeg er stadigvæk på både blog- samt computerafvænning og jeg kommer kun til at savne begge dele mere og mere for hver dag, der går, uden tilgang til begge dele.