Arkiver

Der er godt nok gang i den igen i dag


Hverdagen.

Imens min Skat og jeg nød vores middagsmad i går aftes, sagde min Skat lige pludseligt til mig: "Jeg tror, at de nye altandøre vender forkert", "Sådant noget må du ikke siger, heller ikke selv om du prøver på at væres sjov" svarede jeg, men desværre så prøvede min Skat ikke på at være sjov, for da vi fik set lidt nærmere på de nye altandøre, viste det sig, at de rent faktisk vender forkert, hvilket vil sige, at det er den venstre dør, der går, og den højre dør, der står, altså lige præcist det modsatte af hvad det skal være samt af det vi har bestilt.

Vi kunne ikke komme i kontakt med Karl E i Hersegade i går aftes, så vi måtte vente med at finde ud af, hvad vi nu gør, til de to håndværker, der skal stå for afmonteringen af de gamle altandøre samt monteringen af de nye altan døre, kom i morges. Vi startede med at spørge dem om, hvad vej de to nye altandøre vender og da de også kunne se, at de vender lige præcist det modsatte af, hvad de gamle altandøre vender, så så de godt nok ud som om, at de allerede synes, at den arbejdsdag havde været mere end lang nok.

Det meget korte af det meget lang er, at de næste tre timers tid gik med en masse ringende frem og tilbage, for der er ingen som helst form for tvivl om, at de nye altandøre vender forkert samt at de vender modsat af, hvad de er betilt til at gøre. Det er dog endt med, at de alligevel bliver monteret og så får vi efterfølgende leveret samt monteret et par altandøre, der vender rigtigt. Det kommer så til at betyde, at vi skal finde os i, at der bliver foretaget en lille reparation i dørrammen både foroven og forneden, da de beslag, der skal holde dørene lukket, skal flyttes, men det kan vi godt leve med, bare vi får ordet alt det, der skal klares i forbindelse med udskiftningen af dørrammen i dag.

Så ved 10:30 tiden gik de to håndværker i gang med at afmontere de gamle altandøre …

2011/07/05/001.jpg

… hvorefter de monterede rammen til de nye altandøre …

2011/07/05/002.jpg

… der bliver monteret, når de to håndværker har nydt deres medbragte madpakker.