Dagsarkiv: søndag, 9. oktober 2011, 21:00

Min Skats skade – Del 2


Hverdagen.

Min Skat har fået at vide, at hans forstuvet højre ankel skal ligge højt samt at den skal have ro og is, og så var det, at jeg lige fik en ide …

2011/10/09/801.jpg

… tre sammenklappede klapklasser, to store håndeklæder, en sofapude, et lille håndklæde, hans fod, et lille håndklæde samt en pose dybfrosne grønsager og selv om det helt sikkert ser sjovt ud, så fungere det altså helt upåklageligt efter hensigten.

Min Skats skade


Hverdagen.

Stort set lige siden min Skat kom hjem, har han siddet med den høje fod oppe og cirka tyve minutter af hver time har han haft en pose dybfrosne grønsager på den, og på trods af det så er den stadigvæk rigtigt godt hævet …

2011/10/09/701.jpg

… og især hvis man sammenligner den med den vestre ankel …

2011/10/09/702.jpg

… så vi er lige blevet enige om, at han ikke kører på arbejdet i morgen før tidligst efter han har været rundt om vores læge, der nok bedre end os kan vurderer, hvad der vil være bedst for den ankel.

Forkælelse


Hverdagen.

Min Skat syntes, at vi skal forkælelse lidt igen i dag, så derfor har han lige i samarbejdet med vores mikrobølgeovn tilberedt en pose popkorn …

2011/10/09/501.jpg

… og når vi har delt den, vil han give sig til at se dagens Formel 1 løb, som videoen optog, imens han løb, og jeg vil give mig til at starte en nyt hæklet projekt op.

Hjemme igen


Hverdagen.

Så er min Skat

2011/10/09/401.jpg

…lige kommet hjem fra årets udgave af Eremitageløbet. Han ser ikke specielt træt ud og han føler sig heller ikke specielt træt. Hans ben er som sådant ikke ømme lige bort set fra hans højre ankel samt fod og han er glad, for han gennemførte samtidigt med at han forbedrede sin tid fra sidste år og det på trods af, at han på vej hen til startsområdet trådte forkert på den høje fod med det resultat, at han vrikkede så kraftig om på den, at han faldt.

Min Skat nåede at løbe hele turen på 13,3 kilometer rundt i Dyrehaven, men da han ankelen var meget hævet, da han kom i mål, gik han hen til samaritterteltet, hvor han fik første hjælp i form af en forbinding samt en pose is om ankelen.

Gennemført


Hverdagen.

Klokken cirka 12:00 modtog jeg en lille sms, der meget kort fortalte mig, at min Skat har gennemført årets udgave af Eremitageløbet ( altså 13,27 kilometer i solrigt og køligt efterårsvejr ) med et fint resultat på 58 minutter og 3 sekunder, at han løb de første 5 kilometer på 22 minutter og 8 sekunder samt at han løb de første 10 kilometer på 43 minutter og 37 sekunder. Hvilket giver en fin gennemsnit tid på 4 minutter og 22 sekunder per kilometer samt en gennemsnithastighed på 13,71 kilometer i timen.

Både resultatet, de to mellemtider, gennemsnittiden samt gennemsnithastigheden er bedre end de var både sidste år, forrige år samt i 2008.

🙂

Så jeg tror, at det bliver en meget glad og yderst veltilfreds, men også noget træt Skat, der kommer hjem til mig i løbet af eftermiddagen.

Kreativ – Del 2


Håndarbejde.

Imens jeg ventede på, at vaskemaskinen skulle blive færdig med dagens første samt eneste maskinfuld tøj, så jeg kunne komme til at hænge det til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, nåede jeg at male flamingo-kuglerne

2011/10/09/301.jpg

… en gang mere, for et lag sorte farve kunne ikke helt skjule, at de oprindeligt har været hvide.

Nedtællingen er slut


Hverdagen.

Så er nedtællingen til årets udgave af Eremitageløbet slut. Min Skat har fået pakket de to poser med diverse ting, han skal have med til før, under samt efter løbet og han har nået at sætte tidstagningschippen fast til sin ene løbesko …

2011/10/09/201.jpg

… så han kan få målt sin tid. Derefter tog han resten af tøjet på, før han smuttede ud af vores hoveddør samt tjekkede, at han havde husket sit knæbind …

2011/10/09/202.jpg

… før han smuttede ned at tappen…

2011/10/09/203.jpg

… så han kunne gå hen til vores garage for at hente bilen. Så han sammen med den kan køre i retningen af Dyrehaven. Jeg håber, han får et rigtigt godt løb samt at det forbliver tørvejr indtil løbet er vel overstået.

Nedtællingen er i fuld gang


Hverdagen.

Udenfor skinner solen fra en høj klar stort set skyfri himmel og indenfor i vores lejlighed er min Skat så småt ved at forbedre sig på deltagelsen i årets udgave af Eremitageløbet samtidigt med han ser optakten til dagens Formel 1 løb på fjernsynet. Han kan dog ikke nå at se ret meget mere end kun lige selve starten af løbet, så derfor har han sat videoen til at optage hele løbet, så han kan se det i løbet af eftermiddagen samtidigt med han restituere sig ovenpå dagens løbetur.

Alle de ting, min Skat skal have med sig, når han kører hjemmefra, samt alt det tøj, han skal have på, er efterhånden blevet samlet sammen på vores seng …

2011/10/09/101.jpg

… i et forsøg på, at han ikke kommer til at glemme noget af det, han skal bruge før, under samt efter hans deltagelse i årets Eremitageløbet.

Morgengry


Hverdagen.

Det er så småt ved at blive lyst udenfor, hvor solen er ved at stå op over Astersvej samt Holbækmotorvejen, hvilket så sådant ud …

2011/10/09/001.jpg

… klokken lige præcist 7:21, hvor jeg fotograferede det overfor viste billede via det åbne vindue i vores badeværelse. Det er for øvrigt ret så koldt udenfor her til morgen, for lige nu er udendørstemperaturen her i Roskilde kun plus 2,3 grader.