Arkiver

Træstubbe


Hverdagen.

I dag havde min Skat og jeg aftalt, at vi skulle mødes på hans arbejdsplads sådant cirka lidt i hans normale gå-hjem-tid og derfor så gik jeg hjemmefra ved 11:00 tiden.

Jeg fristes næsten til at skrive … at som sædvanligt så startede jeg med at gå rundt om containeren med dagrenovation, rundt om containeren med papir samt rundt om containeren med pap, før jeg gik ind til Roskilde Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station, derfra tog jeg bus linie 400S til Ballerup Station. Da jeg var i rigtigt god tid, tillod jeg mig at bruge en halv times tid på at gå en runde i Ballerup Centret. Det er også ved at være over to års tid siden, jeg sidst har gjort det.

Det blev dog en yderst billig fornøjelse at besøge Ballerup Centret i dag, for lige bort ser fra de 89,80 kroner, jeg kom til at bruge hos Din Aktive Isenkræmmeren, så købte jeg intet under hele tuen.

Jeg har før været så heldig, at jeg har kunne købe nogle af Probas babynisser hos Din Aktive Isenkræmmeren i Ballerup Centret og da jeg jo er på jagt efter bare nogle få af årets mange nyheder, så prøvede jeg lige at besøge butikken i dag. De havde godt nogle ganske får af Probas babynisser, men for det første havde jeg dem alle som en og for det andet så var de i den forkert størrelse, da det kun er dem med en højde på cirka 6,00 centimeter, jeg samler på.

Det blev altså ikke til nogle nye Babynisser i dag, men til gengæld kom jeg til at købe disse tre polystrone træstubbe …

2010/11/10/001.jpg

… der egentlig er stager til fyrfadslys, men det kommer der nok aldrig i dem, da det ikke vil passe ind i vores snelandskaber, hvor de nok skal få en plads framover. De kostede for øvrigt 19,95 kroner per styk. Jeg kom også til at købe en polystrone koglenisse …

2010/11/10/002.jpg

… jeg heller ikke havde i forvejen og Pobras koglenisser er endnu mere svære at få fat i end deres babynisser. Den lille koglenisse med lygte kostede for øvrigt 29,95 kroner.

Da jeg forlod Ballerup Centret, tog jeg S-toget til Herlev Station, hvorfra tog jeg bus linie 300S til Gladsaxe Trafikplads, og derfra gik jeg så hen til min Skats arbejdsplads. Jeg anbragte posen med mit sold i bilen, før jeg gik hen til firmaets hoveddør, hvor jeg blev lukket ind af en tidligere kollega, som jeg lige talte med i cirka et kvarters tid, før jeg gik op til min Skat.

Da min Skat var færdigt med dagens arbejde, kørte vi over til Gladsaxe Kirkegård, hvor vi lige fik foretaget først del af den familiesammenføring, jeg fortale lidt om i går, og derfra kørte vi til Poul. Vi afleverede alle de ting, vi havde købt med til Poul og jeg blev både bange for at miste ham samt meget bekymret for ham, da jeg så, hvor slemt en omgang influenza, han har redet sig. Desværre kan jeg ikke tvinge ham til at opsøge en læge og hvis han ikke ønsker at gøre det, bliver jeg nødt til at acceptere, at det er hans valg.

🙁

Min Skat og jeg var hos Poul i cirka en halv times tid, for Poul kunne simpelhen ikke klare, at vi var der længere. Jeg havde ellers haft allermest lyst til at blive hos Poul for at passe ham, men han sagde, at han godt kan være alene og det, håber jeg så på, passer. Jeg vil dog ringe til ham i løbet af aften bare for at høre, hvordan han har det og hvis jeg synes, det er nødvendigt, så tager jeg altså ind til ham, så han ikke er alene.

Da min Skat og jeg kørte fra Poul, startede vi med at køre rundt om Lidl ved Herlev Station for at handle lidt ind, før vi forsatte til Bauhaus, hvor vi byttede den radiatortermostat, vi købte i sidste måned, for den duede simpelhen bare ikke, men vi vil dog godt prøve kræfter med en ny en af slagsen.

Ganske som forventet så blev resten af hjemturen, der foregik via Holbækmotorvejen, til ren kø-kørelse og derfor er vi først lige kommet hjem her for et par minutters tid siden.