Arkiver

En brun keramik svamp


Hverdagen.

I formiddags startede jeg med at gå ud til Maxi Zoo, hvor jeg skulle købe et par tre af dette års manglede julegaver, jeg fik også købt de to af dem, men den tredje – et gavekort – kom jeg aldrig til at købe, da deres kassesystem drillede. Det var nu ikke lige frem fordi, salgsassistent ikke prøvede ihærdigt på at få det til at lykkes, men det var åbenbart bare ikke lige hans dag i dag.

Jeg forsatte igennem Ro´s Torv, hvor jeg lige fik købt nogle få småting, der lige ledelse skal bruges til julegaver i år, før jeg forsatte ad Københavnsvej til Algade, der var jeg lige rundt om Kvickly, da jeg ville se om de havde fået nogle spændende julerelateret varer hjem, men det havde de altså ikke i hvert fald ikke efter min mening samt smag.

Det endte dog med, jeg kom til at købe en lille keramik ting, der var sat ned med 50%, som min veninden i Rønnebærparken skal have som kalendergave næste år og derfor bliver den ikke vist frem i dette indlæg, samt en brun keramik svamp …

2010/11/02/001.jpg

… der kostede 14,95 kroner, til mig selv. Jeg har godt nok efterhåndens nogle forskellige former for både små og store keramik samt porcelæns paddehatte og svampe til mit Halloween landskab, men de har alle som en rød hat eller rød hat med hvide prikker og jeg kunne rigtigt godt tænke mig, at der også var nogle paddehatte samt svampe med hatte i andre naturlige farver som for eksempel gul, orange eller brun.

Den brune keramik svamp kan fås i to størrelse med en højde på henholdsvis 8 centimeter, de koster 14,95 kroner per styk, samt 12 centimeter, de koster 29,95 kroner per styk og jeg kunne faktisk godt tænke mig at par tre stykker mere af de små samt en eller to af de store, men nu skal jeg lige være helt færdige med at købe resten af årets julegaver, før jeg solde mere i denne måned.

Jeg forsatte an Algade og da jeg havde handlet lidt ind hos Netto, gik jeg hjemad igen. Da jeg kom hjem, satte jeg lige alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads på nær de ting, der skal pakkes ind som julegaver eller først skal bruges som kalendergaver næste år, før jeg smurte min frokost, som jeg har nået at spise, imens jeg skrev dette indlæg.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost og derefter vil jeg går i gang med at stryge de tre maskinefulde ( 113 stykker ) tøj, jeg nåede at vaske i løbet af morgen samt formiddagen og som lige nu hænger til tørre på dels vingetørrestativet og det vingeløse tørrestativ ind i stuen samt dels på det lille tørrestiv på døren ind til soveværelset, så det alt sammen kan blive hængt samt lagt på plads i diverse skabe og skuffer.