Arkiver

Det var den weekend – Uge 43 år 2010


Hverdagen, Oplevelser.

Det ene øjeblik var det fredag eftermiddag. Min Skat var kommet hjem fra arbejdet og han var ude at løbe den tur, han ikke ikke nåede at løbe i torsdags, fordi han var til træning. Selv var jeg i fuld gang med at stryge dagens eneste maskinefuld nyvasket tøj, så det kunne komme på plads, før vi skulle til at gøre os klar til at komme ud af hoveddøren, så vi kunne køre imod strømmen ind til København, hvor et par tre uhyggelig hyggelig timer ventede os i Zoologisk Have.

Det næsten øjeblik er det mandag morgen og jeg kan blot endnu en gang konstatere, at jeg så heller ikke i denne weekend fik tid til at skrive lidt af alt det, jeg havde haft lyst til at skrive på min blog. Så lige præcist derfor startede jeg denne arbejdsuge med lidt ajourføring af min mildt skrevet forsømte blog, hvilket resulterede i følgende små indlæg …

Fredag den 29.10.2010 …
Et tilbageblik
Det skete i de dage …
Mod strømmen
Halloween i Zoologisk Have 2010
Aftens menu …

Lørdag den 30.10.2010 …
En søvnig gæst
Aftens menu …

Søndag den 31.10.2010 …
Halloween 2010
Aftens menu …

.. og skulle der stik imod alle former for forventninger fra min side af være bare en eneste, der godt kunne tænke sig at læse bare et enkelt af de overforstående indlæg, kan dets titel bruges som et direkte link.