Arkiver

Frokostpause


Hverdagen.

Lige nu sidder jeg så igen foran min computer og denne gang har jeg selvskab af min frokost …

2008/01/21/101.jpg

… samtidigt med at jeg undre mig over, hvordan det kan være, at klokken allerede er nået at blive 13:30. Jeg mener, så meget har jeg da heller ikke nået indtil videre, og dog …

I morges stod jeg op samtidigt med min Skat, det vil sige klokken 4:45. Imens han var i bad, nåede jeg lige at dække bord til hans morgenmad, rydde lettere op i vores stue samt redde vores seng. Efter min Skat var kørt, satte jeg mig sammen med min morgenmad og min morgenthe foran computeren og skrev et lille indlæg om vores lille gårtur i skoven og omegn i lørdags. Derefter satte jeg vaskemaskinen i gang med en kulørt finvask på 40 grader, hvorefter jeg gik i bad, hvilket jeg afsluttede med at sætte mig med fødderne i varmt sæbevand, så min tånegle var dejlige bløde og lige til at klippe.

🙂

Så tømte jeg vaskemaskinen. Jeg hængte det meste af tøjet til tørre på vingetørrestativet og jeg fik lige strøget det tøj, som bliver pænest, hvis det bliver strøget, imens det er vådt. Så opdagede jeg, at solen kiggede frem, hvilket fik mig til at hænge ud af badeværelsevinduet, så jeg lige kunne få et par gode billeder af dagens solopgang.

🙂

Jeg gik hjemmefra ved 9.00 tiden. Først var jeg rundt om containeren med papir, derefter rundt om containeren til pap med alt det, som stod og rodede på vores køkkenbord, før jeg gik ind til Føtex ved stationen, hvor jeg blandt andte købte et majsfranskbrød, så min Skat, når han er kommet hjem fra arbejdet og træningen, kan nå at få et par skiver brød, før vi skal køre til Farmor. Jeg kom også til at købe mig et par nye støvler …

2008/01/21/102.jpg

… ikke fordi jeg som sådant mangler dem, men fordi de ligner de støvler, som jeg lige har været nødt til at smide ud, fordi de simpelhen var slidt op og fordi jeg elsker at gå med højhælede støvler. For øvrigt så kostede de kun 100,00 kroner og jeg plejer at give 85,00 kroner, når jeg skal have sat et par nye hæle på et par støvler.

🙂

På vej hjem fra Føtex var jeg lige rundt om Fakta på Køgevej kun for at finde ud af, at de ikke havde noget flydende olie på deres hylder.

🙁

Så efter jeg havde fået sat varerne fra Føtex på plads, gik jeg lige over i Fakta i Østervangs Centeret ( center er måske nok for meget at kalde det. Der er en Fakta, en kinesisk restaurant, en lille spillehal og så en bodega ), hvorefter jeg gik hjem og satte varerne på plads.

Så gik jeg rundt om containeren til pap med en sammenklappet papkasse, hvorefter jeg gik i Aldi. På vej derover ringede jeg lige til Wivi for at høre, hvad hun havde på hjertet, siden hun havde ringet til mig, imens jeg var i Fakta.

🙂

Da jeg var kommet hjem fra Aldi og havde fået sat varerne på plads samt vandet alle vores potteplanter og nippet visne blade samt blomster af dem, holdt jeg en kort pause sammen med min computer, imens jeg dels skrev et lille indlæg om dagens solopgang og dels fik besvaret en e-mail fra Jyderup.

🙂

Jeg tømte køleskabet, så jeg kunne vaske det af indvendigt samt lige få ryddet op i dets indhold. Køleskabsrester har det jo med at blive noget så aggressive, hvis de får lov til at samle krafter alt for længe.

😉

Så skyldede jeg de pærer og æbler, som jeg havde købt, så de kunne blive tørret af og lagt på plads i vores frugtkurv på køkkenbordet. Jeg fik lige ordnet det blomkålshoved samt det hold porrer, som jeg havde købt, så begge dele kunne blive lagt ned i hver sin frostpose, før det blev lagt ind i køleskabet.

Jeg fik tømt de tre overskabe på køkkenet kortside, så jeg lige kunne få vasket dem af indvendigt, før jeg begyndt at stille på plads i dem igen og på en eller anden måde og spørg mig ikke hvordan, så lykkedes det for mig at få plads til meget mere, end jeg havde taget ud af dem, hvilket gjorde, at vi lige pludseligt fik frigivet lidt bordplads …

2008/01/21/103.jpg

… så nu ser vores køkken knap så rodet ud.

🙂

Så var jeg efterhåndens blevet både sulten og træt, så jeg synes, at en lille frokostpaus ville være på sin rette.

🙂

Nu må jeg heller se at komme videre med dagens tekst … næste punkt på pogrammet hedder … at rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter både vores morgenmad og min frokost, derefter skal jeg lige have fyldt vaskemaskinen samt sætte den i gang med en kulørt bomuldsvask på 60 grader, før jeg stiller mig og stryge det tøj, som jeg nåede at hænge til tørre i morges, så det kan blive hængt / lagt på plads i skabe / skuffer.

Mon jeg så ikke bagefter kommer til at sætte mig sammen med min hæklenål, så vi kan komme videre med det igangværende hækleprojekt ?

🙂