Arkiver

Hverdag igen … næsten


Hverdagen.

Så er det blevet hverdag igen … i hvert fald for min Skats vedkommen. Da hans 16 sammenhængende dages lange kombineret jule- og nytårsferie desværre allerede er brugt op og han skal tilbage på jobbet igen i dag.

Selv er jeg hjemme. Da jeg er begyndt at afspadsere min surt optjente flex, derefter bruger jeg mine feriefridage og så tager jeg hul på mine feriedage. Det vil sige, at jeg starter det nye år med at holde fri i hele januar måned.

🙂

Jeg raskmeldte mig i tirsdags, men selv om det er begyndt at gå lidt bedre med mit helbred, er jeg bestemt ikke blevet rask endnu. Jeg er stadigvæk meget træt og jeg bliver stadigvæk meget hurtigt meget træt, når jeg foretager mig noget. Så mest af alt raskmeldte jeg mig, fordi jeg gerne vil videre med mit liv og det føler jeg ikke, at jeg har mulighed for, så længe jeg stadigvæk er sygemeldt.

Jeg har lovet mig selv, at jeg vil bruge årets første måned til stille og roligt at komme i gang med at aflive nogle af mine mange ( læs: alt for mange ) hængepartier herhjemme og det både, håber og tror jeg på, vil komme til at lykkes for mig.

🙂