Arkiver

Årets første and & årets første ups !


Hverdagen, Ænder.

I dag har vi begge to nået en del hel. Det er så desværre bare mest af alt ting, som man ikke lige sådan ligge mærke, når de bliver gjodt, men som man i den grad bemærke, når de ikke bliver gjort.

Vi startede med at bruge morgen og formiddagen på at aflive en god håndfuld af diveres små hængepartier, hvorefter vi forsatte med at køre på Kara med alt det, som skulle smides ud.

Derefter var vi lige rundt om Shurgard, hvor vi hentede nogle små fyldte flyttekasser, som jeg så håber på, jeg kan få mig taget sammen til at få tømt, så jeg kan få sorteret i deres indhold.

Derefter besøgte vi så Farmor og på vej hjem fra hende var vi lige rundt om Hyrdehøjens Butiks Center, hvor vi handlede ind hos Kvickly Xtra. Det var også her, at jeg kom til at foretage årets første ups, da jeg kom til at købe dette …

2008/01/04/003.jpg

… syv nøgler hvidt "Firenze" ( 45% akryl, 45% bomuld & 10% polyamid ). De var sat ned fra 14,95 kroner per nøgle til en rund tier per nøgle. Jeg vil strikke en let bluse af dette garn og jeg ved også allerede nu hvilken model, det skal være. Hvis jeg altså ikke er kommet til at smide opskriften ud, da jeg var i gang med at sortere i den slags, før jeg flyttede til Roskilde.

🙂

Vi forsatte til butikkerne på Holdbækvej, hvor vi handlede ind både hos Strandberg og i Netto, hvor jeg kom til at købe årets første and …

2008/01/04/001.jpg

… den kostede en rund tier og jeg kan allerede nu love jer, at dette sugerør aldrig kommer til at blive brugt til andet end til at stå til pynt.

😉

Vi sluttede vores indkøbstur af i Aldi, og nu har vi så igen fået fyldt vores lager af madvarer med mere så godt op, så vi har til den næste lille uges tid af det meste.

🙂

Nu vil jeg stoppe for denne gang, for min Skat har lige fortalt mig, at vores middagsmad er færdig. Vi skal prøve noget nyt i aften …

2008/01/04/004.jpg

… helstegte lammemørbrad, de var på tildbud hos Føtex., da vi handlede ind der i onsdags.