Arkiver

Farvel til juletræet


Hverdagen.

Normalt plejer vi at bruge årets sidste eftermiddag og aften til at sige farvel til juletræet. Da det er dette tidspunkt, som vi bruger til at pille alt pynten af juletræet samt til at pakke juletræspynten ned igen.

Nu findes der jo som bekendt ingen regl uden en undtagelse og det bliver så i år.

For da ingen af os i år skal på arbejdet den 2. januar, som vi ellers normalt plejer at skulle, så fik juletræet lov til at overleve både nytårsaften og nytårsdag.

Men i dag var vi så nødt til at sige endeligt farvel til vores juletræ, da det nu efter af havde hygget og pyntet i vores stue i de sidste tolv dage er begyndt at drysse …

2008/01/02/001.jpg

… det tager næsten lige så lang tid at pille pynten af juletræet, som det har taget at få det hængt på og sjovt nok, er der altid en eller anden lille ting, som man ikke lige kan finde, når man skal bruge den. Men pludseligt så var der kun lysene tilbage på juletræet og dem fik min Skat meget hurtigt pillet af og lagt på plads …

2008/01/02/003.jpg

… før han gik amork med en rosensaks …

2008/01/02/004.jpg2008/01/02/006.jpg

…så juletræet bedre kan være i to store sorte plastik affaldssække, som vi skal have stående i vores garage, indtil vi får tid til at køre ud på Kara – den lokale affalds- og genbrugsstation her i Roskilde.