Arkiver

Orange grydelapper med sorte katte


Hverdagen, Håndarbejde.

Et af mine mange håb for det nye år er … at jeg i år vil få mere tid til samt have meget mere overskud til at dyrke en af mine helt store interesser … nemlig håndarbejde.

Jeg føler ikke selv, at jeg havde nok overskud og tid til den slags sidste år og jeg indrømmer gerne, at det kom helt bag på mig, at jeg i løbet af år 2007 rent faktisk havde nået at hækle 177 forskellige små og større ting, hvilket svare til et forbrug af 6.881,75 gram garn, samt at jeg også lige havde nået at sy fire små ting, hvilket svare til et forbrug på 536,00 gram stof.

Hvordan har jeg så fundet ud af dette ?

Jo, hver gang jeg er blevet færdigt med et eller andet i løbet af sidste år, har jeg skrevet det ind i et regneark på min computer. I dette regneark har jeg en kolonne med datoen for færdiggørelsen, en kolonne med antal, en kolonne med en kort beskrivelse af tingen, samt en kolonne for hvor mange gram garn / stof / øvrige materialer, som jeg har brug til det pågældende projekt og hver kolonne er afsluttet med en total.

Så selv om jeg ikke føler, at jeg fik nået ret meget håndarbejde i løbet af sidste år, så er det altså alligevel blevet til en hel del.

🙂

I løbet af eftermiddagen har jeg så lige nået at hækle de afsluttende kanter rundt om dette par grydelapper …

2008/01/01/101.jpg

… som jeg begyndte på i fredags. Der er igen tale om et 100% eget design og jeg har brugt tre nøgler orange ( farve 728 ) "8/4 Soft" ( 100% soft bomuld ), som jeg har købt hos Strandberg i Skomagergade samt et kvart nøgle sort ( farve 701 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil, som jeg har taget fra mit lille lager.

Så hermed er året første par grydelapper og dermed også det først stykke håndarbejde blevet færdigt.

🙂

Nu vil jeg gå i gang med at dække bord, for min Skat har lige fortalt mig, at vores middagsmad …

2008/01/01/201.jpg

… er lige ved at være færdig, og mad skal ikke vente for længe med at blive spist.

😉