Arkiver

Under 8 måneder til jul


Håndarbejde.

Nu er der "kun" otte måneder til, at det igen er blevet juleaften … så det er vel ikke spor for tideligt, at jeg kommer igang med bare nogle få af dette års juleforberedelser ?

😉

Her til aften er jeg blevet færdigt med dette par grydelapper …

2007/04/24/001.jpg

De er hæklet efter en udklippet opskrift fra det svenske ugeblad "Hemmet" fra en gang i sidste halvdel af 80-erne. Jeg kan desværre ikke kommer det tættere, da der ikke står hverken årstal eller ugenummer på nogen af siderne.

Ugebladet har haft en konkurance om, hvem af dets læsere, som har kunnet hækle den sødeste dekoration til jul og dette par, der er designet af Inger Vännström, er kommet ind på anden pladsen.

🙂

Jeg har haft hæklet et par af dem to gange før ( 1. gang og 2. gang ) og denne gang har jeg fortaget yderlige nogle små ændringer i forhold til den opringede opskrift og de er nu blevet lige præcist sådant, som jeg vil have dem til at være.

Jeg vil da heller ikke afvise, at jeg ikke godt kan finde på at hækle mindst et par mere, da de vil være en både sød og god gaveide til en ved juletid.

De er hæklet i dels rødt "Cotton" ( 100% bomuld ) fra "Stof & Stil" og dels i divers farver af "Bomuldsgarn – 100% bomuld Nr. 8/4" fra Coop Danmark og købt i den lokale Kvickly og der er gået cirka 200 gram garn alt i alt til dette kære par.