Arkiver

Endnu et par grydelapper


Hverdagen, Håndarbejde.

I morges blev jeg færdigt med dette par grydelapper …

2007/01/22/012.jpg

… som er 100% eget design.

Jeg har brugt lige knap og nap tre nøgler rødt "Cotto" ( 100% bomuld ) fra "Stof & Stil" samt lige knap og nap et kvart nøgle grønt "Løve Soft 8/4" ( 100% bomuld ) fra HP Garn .

🙂

Vi har vinterferie i denne uge, men indtil videre har vi begge to været halv-dårlige og for trætte til, at vi har kunnet tage os sammen til at fortage os noget som helst og jeg er derfor desværre heller ikke nået igennem det arbejde, som jeg tog med hjem før ferien.

🙁

Det er dog blevet til lidt oprydning hist og her i lejligheden. Det vil sige, at det sidste af julepynten nu er blevet pakket ned og de store lys-dekorationer, som vi har haft hængende i vinduerne, er blevet kørt ud på Shurgard, da vi ikke har plads til at have dem stående her i lejligheden.

Jeg har fået pakke fire kasser ( model 9 af dem, som man kan købe på posthuset ), de inderholder diverse små og mindre ting, som jeg allerede på nuværende tidspunt har nået af købe og som jeg skal bruge dels til dette års advent- og pakkekalender-gaver og dels til nogle få af årets julegaver. Disse fire kasser har vi også fået kørt ud på Shurgard

Og typisk mig så har jeg oprettet et rengeark til hver af disse fire kasser, hvor i jeg har skrevet, hvad jeg har købt, hvad det har kostet og hvem som skal have det. På den måde kommer jeg ikke til at købe alt for mange gaver til den ene og næsten ingen gaver til den anden.

🙂

Jeg har også allerede fået samlet to store papirposer med diverse små og mindre papæsker i en rimmelig god kvalitet, som jeg skal bruge til at pakke årets advent-, jule- og kalender-gaver ned i, inden de blive pakket ind og disse poser har vi også fået stillet ud på Shurgard sammen med posen med julegavepapir.

Det er faktisk lige før, at jeg allerede nu kan stille mig at pakke alle dette års advents- og pakkekalender-gaver ind og det er nu rat at vide, at jeg allerede er nået så langt, så er der håb forude for, at julen heller ikke i år kommer helt bag på mig.

😉

Vi ville have været ud og få en på opleveren i dag, men da det både blæser og regner, er vi blevet hjemme og så håber vi på, at vi i fællesskab kan nå at få aflivet en lille håndfuld af diverse små hængepartier, som vi desværre har her i lejligheden.

🙂