Arkiver

Juletræer uden pynt


Håndarbejde.

Så blev jeg endelig langt om længe færdigt med dette par grydelapper …

2007/01/22/011.jpg

… som jeg begyndte på i starten af december 2005. Jeg blev da også meget hurtigt færdigt med at hækle de to ensfarvede bagstykker, det ene forsykke med motiv samt fik dette forstykke og et bagstykke hæklet sammen, så begyndte jeg på forstykke nummer to og da jeg manglede fire rækker af grantræet, slap det grønne garn op.

🙁

Så begyndte den lange og seje "kamp" med at finde en lille rest mere af det samme grønne garn, da jeg så efterhåndens havde brugt over et års tid på dette "projekt", fandt jeg på at købe et duk broderigarn i næste den helt rigtigt farve, men selv om jeg hæklede med to tråde broderigarn, blev det ikke pænt, for broderigarn er blankt og det bomuldsgarn, som jeg havde brugt, var mat.

🙁

I dag tog jeg så er rask beslutning og pillede den grønne del af det endnu ikke færdigt hæklet grantræ op og statede forfra på det med en helt anden grøn farve garn, som jeg havde et helt nøgle af.

De to grydelapper, som udgør et par, behøves vel heller ikke altid at være 100% ens, eller gør de ?

Jeg synes selv, at det ikke gør noget, at de to grantræer ikke er helt ens i farven og går man en tur ud i naturen, kan man også godt se en lille forskel i farven på diverse grantræer, selv om de er af den samme art.

🙂

Disse grydelapper er 100% eget design og jeg har brugt rødt "Cotto" ( 100% bomuld ) fra "Stof & Stil". Til den nederste af grydelapperne har jeg brugt grønt "Bomuldsgarn 100% bomuld Nr. 8/4" fra Coop Danmark og til den øverste af grydelapperne har jeg brugt grønt "Løve Soft 8/4" ( 100% bomuld ) fra HP Garn, men da alle tre garn-mærker har den samme tykkelse og kan tåle at blive vasket på den samme måde, så gør det ikke noget, at der er brugt forskellige garn-kvaliteter til det samme par grydelapper.

Nu vil jeg gå i gang med et par magen til og denne gang ved jeg, at jeg har nok både af det røde og det grønne garn, for det har jeg vejet efter.

🙂