Arkiver

Bogsold


Hverdagen.

De sidste fire døgns tid har jeg stort set været spærret inde i vores lejlighed døgnet rundt på grund af min luftvejsinfektion, der jo så småt startede op allerede i lørdags. Godt nok handlede min Skat og jeg ind i går aftes, hvor vi var rundt om først Aldi på Søndre Ringvej, derefter Netto på Holbækvej samt til sidste Føtex i Jernbanegade, men det er ikke det samme som at gå den daglige tur.

Dertil kommer, at det selvfølgeligt lykkedes for os at glemme at købe rugbrød til min Skat, da vi handlede ind i går aftes, så da jeg her til formiddag har det lidt bedre, hvilket vi sige, at jeg er langt fra på toppen, da jeg stadigvæk hoster og nyser mere eller mindre konstant, jeg er rigtigt godt gammeldags øm i det meste af kroppen samt drønhamrende træt, men da jeg nu er i stand til at være på højkant samt jeg, hvis jeg havde haft et job, hvilket jeg så til al held ikke har, ville været gået på arbejdet i dag, så besluttede jeg at gå en tur til den nærmeste Netto altså den på Holbækvej for at handle lidt ind.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation samt diverse lokalaviser og reklamer i den opstillede container til papir, før jeg forsatte via stamvejen hen til den opstillede container til pap, der også lige blev "fordret", før jeg forsatte igennem vores bebyggelse samt videre af Køgevej, Søndre Ringvej, tværs over Ringstedgade og derfra til Netto på Holbækvej.

Imens jeg gik rundt i butikken, opdagede jeg, at den nyeste af Jussi Adler-Olsens romaer Journal 64

2012/09/27/101.jpg

… var sat ned til kun 40,00 kroner, hvilket er billigt. Den omtalte bog står på den ønskeseddel, jeg har givet til Heidi, så derfor tillod jeg mig lige at forstyrre hende på hendes arbejdet, da det jo ville være temmeligt dumt at købe bogen i dag, hvis den kommer til at ligge under årets juletræ, hvilket Heidi så fortalte mig, at det kommer den ikke til at gøre med mindre jeg altså selv selv lægger den der, så derfor købte jeg den.