Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 52. torsdag samt dermed også den fjerdesidste hverdag før vores tolv dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er for længst gået ned, Månen er allerede stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne torsdag, før vi begge to går i seng.

I dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, skiftede han til løbetøj, hvorefter han løb en halvmaraton, hvilket vil sige 21,1 kilometer.

For mit vedkommen har det været en ineffektiv torsdag, da jeg har følt mig dårlig og derfor har sovet det meste af dagen væk, så jeg har stort set kun nået at vaske og stryge to maskinfulde altså 93 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, satte min Skat sig foran sin computer og jeg aflivede dagens samlet opvask, før jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.