Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets syvende lørdag samt dermed også den elvte fridag efter vores tolv dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Vi har begge to brugt hele dagen på en god kombination af hygge og aflivning af diverse mange små praktiske opgave, hvilket vil sige, at min Skat blandet andet har nået at hænge kabelkanalerne op på soveværelsets loft samt støvsuge hele vores lejlighed og jeg har blandt andet nået skrive alle de nye CDer ind i en database.

Dertil kommer, at vi sidste på eftermiddagen tillog os at bruge halvanden times tid på at se en tegnefilm samt dele en pose nypoppede popcorn, det er godt nok meget langt tid siden, vi sidste har brugt tid på den slags.

Da jeg havde talt i mobiltelefon med Poul, tog min Skat og jeg en meget let opgang aftensmad, bagefter aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.