Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets tolvte fredag samt dermed også den 54. hverdag efter vores tolv dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne fredag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

I dag benyttede min Skat sig af, at de har flextid i det firma, han arbejder i, så derfor mødte han første klokken 8:00, så han kunne nå at sætte mig af ved Herlev Sygehus på vej til sin arbejde, så jeg kunne besøge Poul, imens min Skat klarede dagens arbejdsopgaver, og da han kørte fra arbejdet, hentede han mig hos Poul, så vi kunne følges ad hjem.

Da min Skat var træt samt følte sig uoplagt, endte det med, at han hoppede sin helt normale fredagstræning over og dermed fik vi mulighed for at smutte rundt om postbutikken i Kvickly i Algade, så vi kunne hente to pakker, hvoraf den ene indeholdte varerne fra Panduro Hobbys Netshop.

For mit vedkommen har det langt fra været en helt almindelig gennemsnits fredag, for jeg har kun nået at putte dagrenovation og papir i de relevante containere, besøge Poul samt få Sweetheart til dyrelæge og desværre viste det sig, at han var så syg, så jeg blev nødt til at få ham aflivet.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer og bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.