Arkiver

Lidt nyt til hjemmet


Hverdagen.

Jeg er rent ud skrevet ikke ret meget højere end det, en gennemsnitlig hund efterlader på gader og stier samt dens ejer som oftes "glemmer" at fjerne for den, så derfor har jeg mange gange lidt svært ved at nå de ting, der befinder sig over mig, hvilket så er mange. Derfor er det dejligt, at min Skat er cirka en kvart meter højere end mig, men det er jo langt fra altid, han er til stede eller han har tid til at give mig det, jeg ikke selv kan nå, fordi det befinder sig i forhold til min ringe højde for højt oppe.

Her vil jeg så lige have lov til at undre mig over et fenomen, som jeg igen i dag oplede hos både Gine og H & M … for hvorfor her stod en stor håndfuld mindre pæne ord, der er blevet slette af censuren er det altid tøjet i størrelse extra small og small, der skal hænge i over to meter høje og aldrig det i størrelse extra large eller endnu mere groteske store størrelse ?

Sandsynligheden for at vedkommen, der skal bruge tøjet, kan nå det, er jo højere, jo større størrelse tøjet har, da høj vægt og højde jo som oftes hænger nogenlunde sammen. Jeg har i hvert fald aldrig mødt en person på over to meter højde, der kunne klemme sig ned i en størrelse extra small eller small.

Min Skat og jeg har allerede investeret i både en stige samt en elefantfod. Stigen bor bag døren i køkkenet, men mange gang skal jeg jo kun lige bruge dens nederste trin for at kunne nå op og derfor er det nemmere at bruge elefantfoden, der bor på altanen, men så skal jeg lige flytte det farverige lykkelige kaos i form af året sammenplantning af lykkekløvere og hvor skal de så stå imens ?

Nu tror jeg nok, at jeg delvis har fået løst problemet med min ringe højde, for i dag har jeg hos Imerco købt en sort sammenklappelig plastik elefantfod …

2015/08/17/1101.jpg

… det vil sige, at den fylder så lidt, at den ikke behøver at bo bag en dør eller under en stor tung plante, så derfor er den lettere at få fat på, og at den så var sat ned fra 149,95 kroner til 59,95 kroner, gør den jo forhåbentlig kun til et endnu bedre køb.