Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 29. onsdag og dermed også den femte samt den nittende sidste dag i vores 23 dage lange sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er ved at gå ned, Månen er ved at stå op, min elskede Skat sidder foran sin computer, og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske opgaver. Først på formiddagen løb vi først mine 1.200 meter, hvorefter min Skat løb 1,2 kilometer.

Ved 10:15 tiden tog vi os sammen til at køre til vores lejet rum hos Shurgard i Herlev, hvor det lykkedes for os at gennemgå indholdet af fire seniorflyttekasser og tolv juniorflyttekasser samt to gange fylde syv juniorflyttekasser med sorteret affald, der blev afleveret i de rigtigt containere hos Herlev Genbrugsplads. På hjemvej kørte vi rundt om det ene af vores tre lejet rum hos Shurgard i Roskilde, hvor vi hentede den ting, vi glemte at tage med hjem derfra i søndag, samt handlede ind hos Føtex på Ro´s Torv, hvor jeg kom til at købe seksten nøgler garn, og da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer på plads, før vi gik i gang med at tilberede vores aftensmad.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme et lille bitte stykke videre med den ene af de fire igangværende store oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske og stryge en maskinfuld altså elve stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation og plastik i de relevante containere, tale i mobiltelefon med Ane i cirka fem minutter, med Liselone i cirka ti minutter og med Wivi i cirka et kvarter samt vande alle plantepusserne ud på altanen og alle potteplanterne i lejligheden samt i opgangen og nippe visne blade samt blomster af dem.

Da vi havde nydt aftenens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.