Dagsarkiv: onsdag, 31. juli 2024, 14:15

For tredje gang …


Bøger, Hverdagen.

… i løbet af vores 23 dage lange sommerferie er vores lille bil blevet fyldt næsten helt op med bøger …

2024/07/31/0801.jpg

min elskede Skat og jeg har sorteret fra i den store bogsamling, der er i vores lejet rum hos Shurgard i Herlev, så lige om lidt kører vi dem til Dansk Røde Kors Genbrugsbutik i Ro´s Have i Roskilde.
 
 
Bonusinformation …
Ham, der står med hovedansvaret for bogafdelingen i Dansk Røde Kors Genbrugsbutik i Ro´s Have i Roskilde, blev meget glad for alle bøgerne og han påstod, at han glæder sig til at se, hvor meget “guld” han finder imellem dem.

Lige nu …


Hverdagen, Løb.

… hvor Solen skinner fra en høj klar blå hel skyfri himmel, udendørstemperaturen er plus cirka atten grader og vinden blæser med fire meter i sekundet her i vores område af Roskilde, er min elskede Skat

2024/07/31/0701.jpg

… ved at strække ud efter dagens to løbeture, der sammenlagt endte med at blive på 2,8 kilometer.

Lige nu …


Hverdagen, Løb.

… hvor Solen skinner fra en høj klar blå hel skyfri himmel, udendørstemperaturen er plus cirka atten grader og vinden blæser med fire meter i sekundet her i vores område af Roskilde, løber min elskede Skat sin reduceret onsdagstur på 1,4 kilometer og jeg nyder en kvart liter appelsinjuice …

2024/07/31/0601.jpg

… samtidigt med jeg glæder mig over, at jeg på trods af min venstre menisk lige har været i stand til at løbe 1.400 meter samme med min Skat.

Lige nu …


Hverdagen.

… hvor Solen skinner fra en høj klar blå næsten hel skyfri himmel, udendørstemperaturen er plus cirka sytten grader og vinden blæser med tre meter i sekundet her i vores lille område af Roskilde, sidder min elskede Skat foran sin computer og jeg er ved at finde ud af hvilke af de billeder, Mini Nikon og jeg fotograferede torsdag den 13. juni 2024, der skal bruges til manglende blogindlæg fra den pågældende dag.

Stadigvæk noget så frygtelig meget ked af det


Hverdagen, Årets gang.

Nu er det fire år, elve uger samt seks dage siden, min Skat og jeg fandt Poul halvt liggende og halvt siddende på en taburat i hans køkken og det eneste vi kunne gøre var at konstatere, at han var død.

Mit indre er stadigvæk et stort totalt kaos, da jeg både er fyldt helt op samt fuldstændigt tømt for følelser og jeg kan slet ikke finde mig selv, selv om jeg godt ved, at jeg findes et eller andet sted midt alt dette kaos.

Husk at …


Hverdagen, Oplevelser.

… det er i aften klokken 19:00, der er mulighed for at deltage i den niende af sommerens tretten meget forskellige aftenbyvandringer i Roskilde. Det er gratis at deltage og i år er det Henrik Denman, Gorm Bruun Hansen, Kaj V. Hansen, Torben Kristensen og Kåre Lauritsen, der vil skiftes til at være fortæller samt guide på byvandringerne.

Aftens mødested er på Strandengen udfor Vikingeskibsmuseet, hvorfra Kaj V. Hansen tager deltagerne med til Julemærkehjemmet samtidigt med han fortæller om dets forandring.