Dagsarkiv: tirsdag, 30. juli 2024, 20:15

Aftenens menu …


Hverdagen, Mad.

2024/07/30/0801.jpg

… kogt blomkål, der er pyntet med lidt friskkværnet peber, kogte kartofler, krebinetter af hakket kalvekød med maximalt 12% fedt, der er pyntet med lidt ketchup, samt nogle skiver rugbrød.

Stadigvæk noget så frygtelig meget ked af det


Hverdagen, Årets gang.

Nu er det fire år, elve uger samt fem døgn siden, min Skat og jeg fandt Poul halvt liggende og halvt siddende på en taburat i hans køkken og det eneste vi kunne gøre var at konstatere, at han var død.

Mit indre er stadigvæk et stort totalt kaos, da jeg både er fyldt helt op samt fuldstændigt tømt for følelser og jeg kan slet ikke finde mig selv, selv om jeg godt ved, at jeg findes et eller andet sted midt alt dette kaos.

Husk at …


Hverdagen, Oplevelser.

… det er i aften, der er mulighed for at opleve den tredje samt sidste af årets tre gratis byparkskoncerter i Roskilde Bypark og i aften er Cafir, Hvad Cru samt Søn, der står for underholdningen.

Der er mulighed for at købe drikkevarer samt mad fra klokken 18:30 og musikken starter ved 19:30 tiden.

Lige nu …


Hverdagen.

… hvor Solen skinner fra en høj klar blå delvis skyfri himmel, udendørstemperaturen er plus cirka fjorten grader og vinden blæser med kun en meter i sekundet her i vores lille område af Roskilde, sidder min elskede Skat foran sin computer og jeg er ved at finde ud af hvilke af de billeder, Mini Nikon og jeg fotograferede onsdag den 12. juni 2024, der skal bruges til manglende blogindlæg fra den pågældende dag.

Med zoom


Hverdagen, Solens opture.

Da jeg fotograferede ugens anden solopgang over Astersvej, legede jeg lidt med Mini Nikons zoomfunktion, hvilket gav dette resultat af dagens morgengry over Astersvej klokken lige præcist 5:53 …

2024/07/30/0301.jpg

… det overfor viste billede blev fotograferet via badeværelsets åbne vindue og der blev zoomet cirka 25% af det mulige.