Dagsarkiv: torsdag, 11. juli 2024, 21:45

Runde hvide hæklede minigaveposer med guldeffekt


Garn, Hverdagen, Håndarbejde.

Imens min elskede Skat så et eller andet på fjernsynet, nåede jeg at hækle to runde hvide minigaveposer med guldeffekt, hvoraf den ene kan ses her …

2024/07/11/3701.jpg

… der er endnu en gang tale om mit 100% eget design, for det er mig, der har fået ideen og det er mig, der har skrevet opskriften, den er hæklet efter og jeg har brugt 8 gram hvidt ( farvenummer 30 ) Glamour ( 97% bomuld og 3% metalpolyester ) med en løbelængde på cirka 150 meter per 50 gram samt min altid trofaste Perle Inox hæklenål nummer 2,0 og 2,5.

Med zoom


Hverdagen, Solens nedture.

Da jeg fotograferede ugens fjerde solnedgang over Køgevej, legede jeg lidt med Mini Nikons zoomfunktion, hvilket gav dette resultat af dagens skumring over Køgevej klokken lige præcist 21:14 …

2024/07/11/3301.jpg

… det overfor viste billede blev fotograferet via altanens åbne vinduer og der blev zoomet cirka 25% af det mulige.

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 28. torsdag samt dermed også den nittende hverdag efter vores sytten dage lange forsommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er begyndt at gå ned, Månen er begyndt at stå op, min elskede Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne torsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i 8:30 timer og da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits torsdag, hvor jeg blandt andet har nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske og stryge to maskinfulde altså 57 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation, pap, papir og plastik i de relevante containere, handle ind hos Hobbii, hvor jeg købte fem nøgler garn, Meny samt Søstrene Grenes, hvor jeg købte en rystekugle, i Skomager- gade, Dansk Røde Kors i Ro´s Have, hvor jeg købte fire nøgler garn, samt Igen på Københavnsvej, hvor jeg blandt andet købte to bøger, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, handle ind hos Rema 1000 på Køgevej, aflevere de varer jeg havde købt med for Lissi, putte dagrenovation i den relevante container for Lissi, putte alle vores egne nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, tale i mobiltelefon med Evi i cirka 55 minutter, med Heidi i cirka halvanden time, med Lissi i cirka ti minutter og med Wivi i cirka fem minutter samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Dertil kommer, at jeg har fået klaret diverse små og mindre praktiske oprydningsopgaver af den slags, ingen bemærker, når man når dem, og alle bemærker, når man ikke når dem.

Sidst på eftermiddagen måtte min Skat og jeg rundt om FixPhone i Algade for at få Out Of Space genoplivet.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftenens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.

Genoplivning af Out Of Space


Hverdagen.

Midt på eftermiddagen lagde jeg Out Of Space til opladning, da jeg en times tid senere tjekkede dens batteriniveau, var det blevet lavere og ikke fuldt oplagt som forventet.

Både min elskede Skat og jeg tjekkede, om opladeren virkede og det gjorde den, for den kunne sangens oplade en anden enhed, men den anden enheds oplade kunne ikke oplade Out Of Space.

Så det endte med, at vi blev enige om lige at prøve at spørge hos FixPhone i Algade, hvad der var glat med Our Of Space og om det kunne ordes for et ikke alt for højt beløb eller om vi skulle til at købe ny mobiltelefon til mig.

Det viste sig, at der var en lille løs forbindelse i Out Of Space samt at det kunne ordnes på under et minuts tid samtidig med at det var gratis, for “En opgave, der kan klares så hurtigt, kan man ikke være bekendt at tage betaling for”, som manden i butikken sagde.

Dagens sold – Del 4


Hverdagen, Sold, Ænder.

I den tredje af de tre pakker, postbuddet lige har afleveret, fandt jeg seks forskellige små resin ænder …

2024/07/11/3001.jpg

2024/07/11/3002.jpg

2024/07/11/3003.jpg

2024/07/11/3004.jpg

2024/07/11/3005.jpg

2024/07/11/3006.jpg

… jeg har købt hos AliExpress samt inklusiv porto kostede den 35,50 kroner, hvilket vil sige 5,92 kroner per styk.