Dagsarkiv: fredag, 5. juli 2024, 18:00

Hvor er det altså bare noget så typisk …


Hverdagen.

… for traditionen tro, så igen i denne uge nu hvor vi endeligt langt om længe er nået til det tidspunkt sidst på eftermiddagen / først på aftenen fredag, hvor min elskede Skat og jeg har taget hul på denne uges noget så frygteligt efterlyste weekend, så er vi begge to igen så trætte, at ingen af os egenligt har hverken fysisk eller psykisk overskud til at gøre noget eller været noget for hinanden.

Lige præcist nu …


Hverdagen.

… kører Thor med meget høj hastighed hen over himlen over vores lille område af Roskilde i sin vogn, der bliver trukket af hans to ret så specielle gedebukke, der hedder Tandgnost og Tandgrisner. De kan for øvrigt løbe så stærkt, at deres klove slår gnister som lyn og vognens rumlen lyder som torden samtidigt med Thor meget lystig svinger sin hammer, der hedder Mjølner.

Eller skrevet på en hel anden måde …
… lige nu lyner og tordner det med en sådant styrke, at en hvilken som helst af landets mange udendørs festivaller er langt mere end grønne af misundelse over styrken i det flotte lyd- og lysshow, det giver, samtidigt med ingen af dem næppe er misundelig over den enorme mænge vand, det desværre nok også kommer at give.

Stadigvæk noget så frygtelig meget ked af det


Hverdagen, Årets gang.

Nu er det fire år, otte uger samt et døgn siden, min Skat og jeg fandt Poul halvt liggende og halvt siddende på en taburat i hans køkken og det eneste vi kunne gøre var at konstatere, at han var død.

Mit indre er stadigvæk et stort totalt kaos, da jeg både er fyldt helt op samt fuldstændigt tømt for følelser og jeg kan slet ikke finde mig selv, selv om jeg godt ved, at jeg findes et eller andet sted midt alt dette kaos.

7.192 billeder …


Hverdagen.

… nåede Canon, Mini Nikon samt Out Of Space i fællesskab at fotografere i løbet af vores sytten dage lange forsommerferie.

Helt præcist nåede Canon at fotografere 6.480 billeder, Mini Nikon nåede at fotografere 690 billeder og Out Of Space nøjes med at fotografere 22 billeder.

Dertil komme de billeder som Store Nikon nåede at fotografere, men da min elskede Skat har været syg, har han endnu ikke haft overskud til at overfører billederne fra Store Nikon til sin computer og derfor ved vi endnu ikke, hvor mange billeder Store Nikon nåede at fotografere i løbet af vores sytten dage lange forsommerferie.

Kan det virkelige passe …


Hverdagen, Årets gang.

… at det i dag allerede er tretten år siden, vi fik afmonteret vores gamle altandøre og monteret vores nye altandøre samt dermed også er tretten år siden, vi havde plantekaos så det batter ?

For øvrigt så vendte vores nye altandøre forket, så derfor blev de knap syv uger senere udskiftet med et sæt altandøre, der vender rigtigt.
 
 
Bonusinformation …
Da det stod på, syntes vi ikke, at det var sjovt, men når jeg her til morgen genlæser indlæggene om det, så kan jeg godt se det sjove i det samt især grine af det.

En kølig samt delvis klar morgen


Hverdagen.

Da min elskede Skat og jeg stod op, var udendørstemperaturen her i vores område af Roskilde plus cirka ni grader og i løbet af den sidste times tid er den nået at stige til plus cirka ti grader, så det vil være rigtigt dejligt, hvis den vil stige yderligere og gerne til et sted på den lune side af de femten grader.

Vinden blæser forsat med fire meter i sekundet og flere samt flere skyer er ved at samle sig på himlen over vores område af Roskilde, så i dag har vejrguderne nok tænkt sig at give en os en kølig samt delvis overskyet sommerdag.