Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 49. onsdag samt dermed også den 33. hverdag efter vores fem dage lange efterårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, skyerne prøver på at holde sig tætte, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, løb han tolv kilometer, før han tog frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits onsdag, hvor jeg blandt andet har nået at skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, vaske og stryge en maskinfuld altså 18 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation og papir i de relevante containere, handle ind hos 7-Eleven ved Roskilde Station, hvor jeg blandt andet købte det nye nummer af Uncut, hente det nye nummer af Gaffa hos Roskilde Bibliotek, handle ind hos Flying Tiger Copenhagen, hvor jeg blandt andet købte nogle forskellige hobby-matrialer, Hobbi, hvor jeg foretog årets 88. ups, og Søstrene Grene, hvor jeg købte tre frokosttallerkner, i Skomagergade, samt Føtex i Roskilde Stations Center, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, putte pap i den relevante container, handle ind hos Rema 1000 på Køgevej, hvor jeg blandt andet købte tyve små glaskugler, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, tale i mobiltelefon med Heidi i cirka 40 minutters tid, med Jens-Erik i cirka fem minutters tid og med Wivi i cirka tyve minutters tid samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.