Arkiver

Dagens allerførste opgave …


Hverdagen.

… af den lidt mere fornuftige og praktiske slags bliver at rydde op samt sortere i alt dette her …

2020/12/02/0301.jpg

… for i går havde min elskede Skat fødselsdag og da han var helt færdigt med at pakke alle sine mange spændende fødselsdagsgaver ud, så var der et lille overskud af hæklede gaveposer, papemballage, papæsker, papir samt gavebånd og det er da godt nok helt vildt imponerende, så meget sådanne noget indpakningspapir med meget mere kan fylde, så jeg ved udemærket godt, hvad dagens allerførste praktiske huslige opgave kommer til at blive i dag.

For det skal ikke bare lige smides ud, da de hæklede gaveposer og papæskerne skal ligges på plads i diverse plastik bokse, da de sangens kan bruges igen og igen og igen … det er jo lige som derfor jeg har hæklet gaveposerne samt købt gaveæskerne, der er fremstillet af lidt stivere pap.

Dertil kommer, at jeg er så miljøbevist eller nærig – kald det hvad du vil – at jeg klipper de reelle stykker gavepapir fra de stykker gavepapir, gaverne har været pakket ind i, og så bruger jeg dem til at pakke de små af de gaver ind i, vi selv skal give væk. På den måde sparer jeg, hvad der svarer til cirka et par tre meter gavepapir hvert år og det er vel også værd at tage med ?

Dertil kommer så også, at papemballagen skal i containeren til pap, det vil sige, nogle af de små papæsker bliver gemt, så jeg selv kan bruge dem til at pakke diverse små gaver ned i. Så rent faktisk er det kun de kulørte gavebånd, der skal smides ud, og de skal i containeren til dagrenovationen, da de tilhører kategorien “småt og brændbart”.