Arkiver

En lille udviklingsopgave … – Del 2


Hverdagen.

Så er jeg lige blevet helt færdigt med at løse den lille “hyggelige” udviklingsopgave med at skille alle de sammenfiltrede kroge ad. Nu er de så ikke kun blevet skilt ad, de er også blevet sorteret …

2020/01/28/0301.jpg

… da de store kroge er blevet lagt ned i små klare lynlåsplastikposer med 50 kroge i hver og de små kroge er blevet lagt ned i små klare lynlåsplastikposer med 75 stykker i hver.

Da jeg jo skulle foretage mig et eller andet, imens jeg sad og skilte alle disse kroge ad, kom jeg sådant bare for sjovt skyld til at tælle dem samtidigt med de blev lagt ned i diverse små klare lynlåsplastikposer og dermed fandt jeg så ud af, hvor “få” ting, der i grunden har været på vores juletræ anno 2019, hvor stort se alle vores totalt 76 store og 781 små kroge var i brug.

Så kan jeg altså virkeligt godt forstå, at min Skat og jeg brugte det meste af en dag på at pynte vores juletræ og at vi brugte stort set næsten lige så lang tid på at tage pynten af juletræet. For det er jo ikke alt pynten, der hang på sidste årets juletræ, der var hængt op ved hjælp at en krog, da mange ting har jo en snor, de hænger i.