Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 51. onsdag og dermed også den 103. hverdag efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, tågen ligger forsat tungt over os, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne onsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Da min Skat i morges forsat havde ondt rigtigt ondt i sin mave, valgte han at tage en sygedag mere og han har sorte lige bort set fra, imens vi gik en tur over til Fakta i Østervangs Centret for at handle ind, sovet det meste af dagen.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits onsdag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, skrive og besvare diverse små e-mails, putte dagrenovation, pap og papir i de relevante containere, handle ind hos Fakta i Østervangs Centret sammen med min Skat, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Dertil kommer, at jeg har fået pakket nogle af indeværende års nye ænder ned i to klare 18 liters Really Useful plastikbokse, der nu er klare til at blive kørt ud til det ene af vores tre lejet rum hos Shurgard.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.