Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 50. søndag og dermed også den nittende hele weekend efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen gik med at finde alt det frem, min Skat skulle bruge samt have med, imens han fotograferede årets nissehueløb og alle de ting, vi skulle have med ud til Shurgard. Vi kørte hjemmefra ved 8:00 tiden og da vi havde anbragt tingene i de ene af vores tre lejet rum hos Shurgard samt hentet en klar 35 liter Really Useful plastikboks, satte min Skat mig af ved Lidl på Københavnsvej, før han kørte til Sortebrødre Plads, hvor han parkerede vores lille bil, før han gik ind i Folkeparken.

Da jeg havde handlet ind hos Lidl og Netto på Københavnsvej, anbragt jeg alle de nyindkøbte varer i vores lille bil, hvorefter jeg hilste på min Skat, før jeg gik hjemad og på hjemvejen handlede jeg ind hos Fakta på Køgevej, da jeg kom hjem, puttede jeg varerne fra Fakta på plads.

Da min Skat kom hjem, hjalpes vi ad med at tømme vores lille bil samt putte alle varerne helt rigtigt på plads, før vi tog frokost.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme lidt videre med den ene af de to store igangværende oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, putte dagrenovation, pap og papir i de relevante containere samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvasken, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.