Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 49. tirsdag og dermed også den 92. hverdag efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen vælter ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og bagefter var han til sin helt normale tirsdagstræning, da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, vaske og stryge en maskinfuld altså 28 stykker tøj, der bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, handle ind hos Folkekirkens Nødhjælp i Hersegade, hvor jeg købte tre søde glashjerter, Danmission i Gullandssreæde, hvor jeg købte tre forskellige søde mosegummi figurer, og Fætter BR i Skomagergade, besøge min Skats tante og hendes datter, handle ind hos Loppe Lounge i Algade, hvor jeg købte en snemandsfamilie, gå en runde på Ro´s Torv samt handle ind hos Flying Tiger Copenhagen, hvor jeg foretog årets 86. ups, handle ind hos Danmission, Lidl, Lop It samt Netto på Københavnsvej og Fakta i Østervangs Centret, hvor jeg købte lidt juletræspynt, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.