Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 48. lørdag og dermed også den 35. fridag efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Morgenen og formiddagen blev brugt på en god kombination af hygge samt klaring af diverse små praktiske huslige opgaver, før vi ved 11:30 tog os sammen til at klare dagens indkøb, hvilket bragte os rundt om Hyrdehøj Butikscenter, hvor vi fra Postbutikken sendte en pakke til USA samt handlede ind hos Fakta, hvor vi blandt andet købte en julet elefant, og Kvickly, på hjemvejen handlede vi hos Aldi på Søndre Ringvej.

Da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi løb, først mine 2.000 meter, hvorefter min Skat løb to kilometer. Bagefter tog vi frokost, før vi satte os foran hver sin computer.

Dertil kommer, at min Skat blandt andet har nået at komme lidt videre med de to store igangværende oprydningsopgaver og jeg har blandt andet nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, skrive diverse små blogindlæg, putte dagrenovation, pap og papir i de relevante containere, klare indpakningen af ni små gaver og skrive et fødselsdagskort samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.