Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 48. fredag og dermed også den 90. hverdag efter vores 23 dage lange skønne samt alt for korte sommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne fredag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og bagefter var han til sin helt normale fredagstræning, da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer, imens han lige fik tjekket mail med mere, hvorefter han gik i gang med at klare udpakningen af alle sine fødselsdagsgaver samt læsningen af alle sine fødselsdagskort.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits fredag, hvor jeg blandt andet har nået at telefonvække Poul ved 7:00 tiden, besvare og skrive diverse e-mails, skrive diverse små blogindlæg, vaske og stryge to maskinfuld altså 73 stykker tøj, da bagefter kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte dagrenovation, pap og papir i de relevante containere, handle ind hos Danmission, Lidl, Lop It, hvor jeg købte en and og to nissepiger, og Netto, hvor jeg blandt andet købte en lysende snemand, på Københavnsvej, Rema 1000 i Ro´s Have, hvor jeg blandt andet købte tre små nisser, gå en runde på Ro´s Torv samt handle ind hos Flying Tiger Copenhagen, hvor jeg foretog årets 85. ups, og Føtex, hvor jeg blandt andet købte to lysende snemænd, handle ind hos Fakta i Østervangs Centret, putte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, vande alle årets plantepusser ud på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden og i opgangen samt nippe visne blade og blomster af dem samt rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt min frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.